Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo i zvuci kao jedino realno rjesenje. Sve drugo je zakrpa koja nece dugo trajati. treba nesto konkretno poduzeti pa makar i ovako drasticno!
Nazif Dacić i Enes Dizdarević iz drugog sindikata u GRAS-u su predstavnici SDU-a iz Novog Grada i Ilijaša . Oni zagovaraju da 40 vozača počne raditi. Dakle političkog uticaja u GRAS-u ima i to je zakuhala SDU, privjesak SDA, koja je u ovoj firmi napravila svoju ćeliju i podijelila radnike podilazeći kriminalnoj Vladi "eksperata" a na štetu uposlenika. FUJ!
Opet kradu tuđe ideje. Šta je? Ponestalo sopstvenih, pa u marisanje. Pa ovo što vi sada tražite normalni građani traže već godinama Vaši partneri u vlasti,SDA ,nisu htjeli da čuju. Sada ste našli da se javljate, javite se onima sa gradskih padina, onima za koje niste zainteresirani jer nisu podobno i intelektualno biračko tijelo. Sikter!
A tebi Bukariću ,,otvori oči kada budeš birao za koga radiš nije džaba oskarovac našao ženu van SFRJ: znaju naši roditelji za časnu Tanovićevsku porodicu.
Neka režiser dođe u GRAS da snimi dokumentarac !
JADOVI JEBAO VAM TANOVIĆ USTAŠKU MAJKU MALO NOVIJE ISTORIJE PROUČITE I SAZNAJTE KOLIKI JE UDJEL USTAŠKOG SATNIKA TANOVIĆEVOG DAJDŽE IZ DRUGOG SVJETSKOG RATA. KOLIKO JE TREBALO VREMENA DA ARIF TANOVIĆ SPERE LJAGU SA TOG PREZIMENA pUŠIO JE KURAC TITU DA MU NE JEBE DJECU I BUDUĆEG OSKAROVCA. INFORMISANI ZEMLJAK TE PORODICE SA UŠTAŠKOM ISTORIJOM !
a sto kaze ,, nasa stranka,, tj. ,, njihova stranka,, . mislim da samo gledaju svoj interes , i da je ovo sto rade ,, pederski,, bas u skladu sa seksualnim opredjeljenjem nekih od clanova te stanke, a oni ce se sami prepoznati u ovoj prici.
da , nasa stranka tj vasa stranka, borite se samo za svoje guzice, sto je i pokazalo i medjusobno optuzivanje izmedju ademovica kemala i kojovica, a sta sve rade ti isti samo radi vlastite dobiti. e to je istina . hoce li iko ogovarati od onih lopova iz vlade za sve one kriminalne radnje koje su radili i jos uvijek rade, nadam se da hoce, akobogda. podrskaradnicima gras-a.
Ajde nek Nasa stranka rijesi problem GRAS-a, kad su toliko pametni... Nek se ne peljaju gdje im nije mjesto...
Bože sačuvaj , pa ovo je za ne povjerovati, sve preko leđa radnika, a Vlada nek povećava plate, eee moja SDA i sateliti njihovi
Ma ja evo te politizacije, izlazi na vidjelo... Trazi se stecaj, pa ce se traziti da se proda, a zna se ko ce da pokupi pare i da unisti jos jedno preduzece u nizu, kako su i navikli do sada u ovih 20 godina, samo sad to indirektono rade preko ovih svojih podanika i uvlaciguza, kao sto je Nasa stranka.
Vlada KS je ovo producirala neka i ona ovo rješi, ne preko leđa građana