Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedina nada za Gras je da se ponovo registruje kao preduzece sa novom upravom i novom reorganizacijom i da ove dugove koje imaju predaju vladi KS jer je ona vlasnik ovog preduzeca.Naravno i one koji su doveli preduzece u ovo stanje u zatvor i da im se oduzme sva imovina koju su stekli pljackajuci ovaj napaceni narod.
PUNA PODRSKA RADNICIMA GRAS-A. DA JA KAO LAJIK ,,VODIM,, GRAS, ZA DVA MJESECA CE RADITI POZITIVNO, NORMALNO USLOV JE DA SE GRAS-U ,,SKINU,, OKOVI TJ. SUBVENCIJE , ILI DA VLADA VLADA ISPLACUJE SUBVENCIJE GRAS-U, A STO ONI NE CINE. DA OVO SA SUBVENCIJAMA RADE EL. PRIVREDI, BANKROTIRALI BI I ONI ZA PAR MJESECI.A OVO STO KAZU U ,,NJIHOVOJ STRANCI,, MA OBICNO LAPRDANJE, SIGURAN SAM DA CE ONI OD OKTOBRA BITI U ,, STECAJU,,. JOS JEDNOM PODRSKA ,, NASEM GRAS-U,,. TOLIKO.
Postaje sasvim jasno da je ova drzava, ne samo GRAS ili bilo koja druga firma u slicnoj situaciji, pred skorim kolapsom. Nista u ovoj zemlji vise nije samoodrzivo... i iz mjeseca u mjesec bice sve gore. U zivotu sam uvijek nastojao biti optimista, ali u ovakvoj ekonomskoj situaciji, optimisti su cini se obicne budale. Bojim se da strasno vrijeme dolazi.