Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je za Nasu stranku, prst gore!
Svaka cast!!! Mislim da je ovo velika promjena u odnosu na dosadasnje prakse. Vec godinama vjerujem SDP-u i dajem im uporno svoj glas. SDP me je razocarao. A alternativu boljoj politickoj buducnosti u drzavi, vidim u Nasoj stranci...
http://www.nasastranka.ba/upute-za-kandidate-kinje sve je ovdje
A gdje se dobije taj upitnik i na šta se trebaju potpisati biraći. Postoji li neki obrazac za potpise ili može na novinama ili na kajdanci.
@Ja Ko ti je krvi što si g.l.a.s.a.o..N.e.m.o.j. g..l.a.s.a.t.i p.a te n.e.ć.e iz.n.e.v.j.e.r.i.ti. J.a n.e .g.l.a.s.a.m..Što da se r.a.z.o.č.a.r.a.m.Ne.t.r.e.ba. mi to.J.e.d.n.o.s.t.a.v.n.o n.e.ć.u. da.. gl..a.s.a..m.J.e.r.. su .svi .i.s.t.a. g.o.v.n.a..Mnogi g.l.a.s.a.ju ,pa se r.a.z.o.č.a.r.a.j.u.Ti s.v.o.j.i.m g.l.a.s.o.m ćeš mu samo o.b.e.z.b.j.e.d.i.ti nj.e.g.o.v.u eg.z.i.s.t.e.nciju i potrebe nj.e.g.o.v.e po.r.o.d.i.ce da. se u.v.a..le n.a s.t.r.a.t.e.š.k.a. mj.e.s.t.a u v.l.a.d.i m.i.s.l.im n.a s.t.r.a.n.k.u k.o.j.a. p.o.b.j.e.di.T.e.b.e. i .na..s o.b.i.č.ne s.m.r.t.n.i.ke n.i.k.o i n.e.v.i..di .Pozdrav. P.a.m.e.t u .g.a.l.v.u!!
odlican potez! svaka cast NS. jedina prava alternativa u BiH.
aha bas nam je najbolje što je Angelina snimila film o prici iz BiH. a to što je danis donio oscara to je bezze
Stop šupljir... Onda si i ti odgovoran, jer nisi glsao. A zasto ti ne osnujes svoju stranku? Ili zasto se ne kandidujes za vjecika? Najlakse kuci sjediti u toplom i palamuditi za racunarom. Ja sam glasao. Savki put za SDP i sada imam koga da krivim. Imam pravo da se bnim. Jer oni su trebali predstavljati mene, a iznevjerili su me. Ne mogu birati roditelje, ali prijatelje i vlast mogu! Mozes i ti.
O.v.a.k.o .s.v.a.k.a. st.r.a.n.k.a priča dok ne dođe na v.l.a.s.t.K.a.d. do.đe na v.l.a.s.t,o.n.d.a. .g.a. .n.i. .m.a.j.k.a. .r.o.đ.e..n.a. .n.e.m.o.ž.e. .p.r.e.p.o..z.n.a.t.i...J.a. ..n.i.k.a.d. .n.i..s.a.m. .g.l.a..s.a.o. .n.i.t..i. .ć.u. ..i.k.a.d. .g.l.a.s.a.t.i..S.v.i. .s.u. .o.n.i. .i.s.t.i...S.v.a.k.a. .s.t.r.a.n.k.a. .i.s.t..u. .t.a.l.a.v..a.s.i.j.u. .p.r.i.č.a...K.a.o. .o.n.i. .s.p.a.s.io..ci. .n.a.r.o.d.a.K.a.d. .do.đ..u. .n.a. .v.l.a.s.t.. .n.i.g.d.j.e ni..š.t.a. ne. o..stade.P.a.m.e.t. .u .g.l.a.v.i. .N.e.b.u.d..i t.e. .n.a.v..n.i.J.a.. .n.e. .f.o.r..s.i.r.a.m. ni.. .j.e.d.n.u .s.t.r..a.n.k.u...O..n.i. ..s..u .z.a. .m.e.n..e. .s.v.i i.s.t.a. .g.o.v.n.a..
Slušao sam Dinu uživo i stvarno je izuzetna osoba. Samo se pitam kako ovdje napraviti pozitivan iskorak jer je nacionalistička banda zatrovala ljude u BiH, a imaju i medije, jake stranačke infrastrukture i vjerske zajednice koje ih podržavaju.
Mustafic prima novac kao delegat N.S. u opstini Centar a nek javno kaze koliko je puta bio prisutan na sjednicama skuštine!
potez ocajnika
svaka cast,podrzavam ovakve poduhvate!
cim se sda odvoji od dzamije i ukine vehabije cim sdp ukine sda cim naswa stranka ukine sdp glasacu za nasu stranku
POLITICAR, ne trebas glasati za Danisa. Imas priliku da se kandidujes i glasas za sebe. Meni je ovo pozitivan potez, a ne sjecam se da nam je neko drugi takvo nesto ponudio. Stavise, svi kojima sam vjerovao su me razlocarali
HAHAHAH AKO SAM JA BRADONJA TI SI ONDA SIGURNO ENES BEGOVIĆ
dobra ti je ta al pogledaj mal bolje vidis da je somun krupalija