Komentari (271)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inace ekspert za saobracaj i komunikacije, ipak je on po struci politolog sa novinarskim iskustvom.
Ublehas pobjegao od mjesta premijera KS jer je ovo lakse raditi
Mozda on izgradi autoput Tuzla Sarajevo i poveze dva najveca grada u FBIH. Mozda konacno rijesi zavrzlamu zvani PENNY PLUS blokatora glavnog u izgradnji transvezale...mozda nastavi gradnju transvezale u Novom gradu i rastjera efendiceve ahbabe koji su je zaustavili zarad licnog profita....a ne profita gradjana citavog Sarajeva..
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
sramota za NS, glasao sam majke mi za vas a sad mi se gadite , pa jel sve mora Forto , ima li ikoga jos sposobnog tamo ?
A sta si vidio u ovoj stranki?Koga obrazovanog?Koga s obrazom,karakterom.Kosovka djevojka jedina obrazovana ali kad plati porez koji je utajila državi neka se javi.Mada je s zavodom u Pazaricu pokazala svoju ljudskost.Pa mene bi bilo stid,ne bi imala obraza uopšte uci u stranku,vlast da sam bila dezerter kao ovaj lik.Bilo bi me stid uopšte biti vlast s mizernim brojem glasova koji je on dobio.
Vi ste svi obicna bagra sa koca i konopca, da nije bilo rata ne bi imali za graha...
A sekretar ministarstva saobracaja i komunikacija Igor Pejić? Koliko godina robije je dobio? http://insajder.media/krivicna-djela-igora-pejica/
Tuzno!
Ovaj Futo je od prometa i komunikacija samo shupenhagen stavio u promet na Jaorini na gay susretima sa Larssonom i maloljetnicima. OSA zabilježila, a Larsson pod hitno vraćen u SAD.
Ovaj šmokljo bi da se uvali gdje je najveći protok novca.. Smrdo jedan uhljebaški..
Ooppp Dritane...bravo za Difovca ahahaha jado jadni.Boli njega k... za BiH...drzavnu imovinu 9 jan i slicno...Ima da nas onako poglup i nesposoban bruka na avakom koraku..Od svoga sefa Dodika je dobio zaduzenje da prati Igokeu i da ga redovno izvjestava...Sreca pa ce to veoma kratko trajati
Ajde budimo iskreni...koja je razlika izmedju ove trojke i sda....jedino sto snsd i hdz vise vole trojku-osmorku od sda. Pitam se zasto, ovi uporno optuzuju sda uredu ok ali vi niste nista drugaciji cak i gori.
Ovaj je Kojovicu srčani nabio , šta li će nama ?
Možda mu sad tata dobije jednu dionicu autoputa da gradi.
Dakle Dodikov Bosnjak iz RS tamo neki Svevald lazov koji je isporucio Dodiku cetvrtog delegata, ce biti Dodiku garancija da ima 100% kontrolu i na drzavnom nivou. Nasu stranku, kao i NIP i SDP se mora izbaciti iz drzavne vlasti ako zelimo sacuvati Bosnu. OVAJ PRIJEDLOG NE SMIJE PROCI ZASTUPNICKI DOM BIH ILI BOSNA NESTAJE U ROKU OD 3 GODINE. Gori su od SDA. Jedino jos DF drzi svojaobecanja i niko drugi.
Fuj!
Fuj!
Šlajmara, bolje da je ministar za pederbal i analne komunikacije. Tu se dokazao kao stručnjak.
Dokazao se, dobro zna blokirati saobracajnice za parade
Nista nije tacnije receno od ovoga sto je izrekao Srdjan Shushnica "Sa političkim liderima u Sarajevu, svih partijskih boja, koji su blago rečeno podkapacitirani da bi vodili i opštinu i kanton a kamoli jednu državu."" - Podkapacitirani za bilo sta ja bih rekao. Ali evo "univerzalni experti" koji mogu biti bilo sta, samo da je fotelja na visoj razini. Ne formiraju kant. vlast dok ne vide sta ce ih zapasti iznad, a i nemaju ljudi. Od drzave nece ostati nista.