Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niste vi stranka. Za sada ste dobacili do osrednje NVO, pa se tako i ponašate. Tek da vam se čuje glas - ali bez posljedica. Koliko vas sada ima u stranki?
Je*ali vas automobili samo što vam i pomoćnici pomoćnika nisu počeli imat službena auta i vozače i plaćat gorivo iz budžeta. Samo kradete, ali nek vam Libija, Sirija i Egipat budu opomena !!!
ja sam mislio dosla nova politicka snaga u bih,i bio njihov simpatizer kad oni radeljasevi ahbabi.na istom su politickom nivou.
Pa kako vas je Tihic lijepo poceo uciti... Niti se pitate niti sta radite, ali PRIGOVARATE... Tugo moja gdje ja zivim...
Ako iko ima pravo da nekome nesto prigovara, onda to sigurno nije Nasa stranka, a pogotovo ovako kad se ulizuje CCI, koji su ako ne isti onda i gori od njih. Prikazite javno svoje finasijske izvjestaje, kako i sami zahtjevate od drugih.
E jeste se vi nasli prigovarati nekome, vi koji ste se pobratili sa SDA na svim nivoima radi funkcija, a sad mi uhvatili pricati o principima bagro.