Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj precjednik nase stranke - muhamed, mustaga gracic, kako se vec zove , je jedne prilike na nekoj ovoj tv kada je on bio kandidat za nacelnika opcine centar pobucan od strane srednjoskolca dine konakovica, najnezenje i najmenadzera. te godine sam dao glas ovoj stranci, ali nakon toga sam rekao vise ne. ne rade nista tek od izbora do izbora se cuju. stavili su nekakve manekene i manekenke i isto srednjoskolce ili ljude koji su zavirsli faks u 36 napr ona sanja lazar koja im je naka funkcija. totalno razocaranje
Nikad nisam u zivotu vidio arogantnije stranke sa toliko arogantnih ljudi bez dovoljnog znanja. Kad s god procita nesto njihovo, rekao bi covjek vrvi od inicijativa, ali na terenu samo arogancija. Sa jednim i pol poslanikom u Skupstini Kantona Sarajevo namecu se sami, kao da su ne znam ti kako vazan faktor. Dajte se vise ugasite i ne zamarajte narod glupostima.
Pa ja ne vidim konkretna rjesenja koja navodno nude....svi pricaju o rjesenjima, ali ih ne predstavljaju....