Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...prc, žena od riječi i stava...moje poštovanje.
...vala prva lijepa da je vidih iz politike...što jes jes, nema je više nigdje to jeste ja ne vidjeh :-)
jel to ona glasala protiv "bijelog hljeba" ? Da e nije odrekla plate kao poslanica ? Ili je izmislila toplu vodu? Dajte više uozbiljite se, svako ko pljuje po DF i SDA-u je dobar, svaka šuša koja dobije 500 glasova daje sebi za pravo da sudi jednom Željki Komšiću. Ti gospođo, uz dužno poštovanje ne vrijediš ni nokta Željinog a kamo li bloka sa DF-om. Vidjet ćeš koliko ćeš trajati
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ne znamo suštinu prigovora DF? Ono, zaustavljanje socijalno-ekonomskog kolapsa KS je uopšteno. Treba nam podatak što DF neće a Naša stranka hoće po tom pitanju da bi se znali opredjeliti.......
TREBA TAKO, SVAKA VAM ČAST! STRANKU KOJA IZIGRA SVOJE GLASAČE, KOJA IGNORIŠE ŽELJE SVOJIH GLASAČA, STRANKU KOJA POPLJUJE SVOJE GLASAČE TREBA IGNORISATI OD SADA I ZAUVIJEK. DRAGO MI JE DA STE ZUZELI OVAJ STAV, OD SADA SMO MOJA PORODICA I JA SIMPATIZERI VAŠE STRANKE. ČESTITAM.
SHoqja Sabina ikni prej ket hajnate!
Naša Stranka nema ljudski i profesionalni kapacitet. I sve svodi na priču bez pokrića. Od 2008 ova stranka nije imala plan kako ući u vlast i kako se ponašati i opstati u vlasti. Najlakše je biti kritizer iz "hladovine" opozicije! SBB je krenuo istim putem. Priča,priča ali bez pokrića!
E VALA DF IMA LJUDSKI A VALA I PROFESIONALNI KAPACITET. HAHAHAHAHA, OVO MORA DA JE PISAO NEKI ČLAN DF ILI NEKI BIVŠI ČLAN SDP-a A KOGA JE ŽELJKO KOMŠIĆ, NAKON ŠTO JE IZIGRAO SVOJE GLASAČE, POPLJUVAO SVOJE GLASAČE, UČINIO OO ŠTO NJEGOVI GLASAČI NISU HTJELI, DAKLE KOGA JE ŽELJKO KOMŠIĆ IZ SDP-a PRIMIO U DF, ZNAČI POSTUPIO JE MIMO VOLJE SVIH GLASAČA DF_A NA ZADNJIM IZBORIMA. DA SU GLASAČI DF_A ŽELJELI NA VLASTI SDP, GLASALI BI ZA SDP, MEĐUTIM TU SE NAŠAO ŽELJKO KOJI (IMA KAPACITET HAHAHAHA) PA DOVLAČI SVE NAJISKOMPROMITOVANIJE ČLANOVE SDP U SVOJU STRANKU. ZNAČI: NARODE, GLASAČI, KO VAS ŠIŠA, VIŠE MI NE TREBATE, JA SAM ZAKORAČIO U VLAST A SADA ĆU JA DA VAS JAŠEM UZ POMOĆ MOJIH ,,IGRAČA, IZ SDP-A. E BAŠ DF IMA KAPACITETA, MORALA, I LJUDSKI FAKTOR PA MORA POKUPITI ONE KOJE JE NAROD I GLASAČI ,,POPLJUVAO,,
Glasao za Sabinu.Mozemo li Sarajevo staviti ispred BiH?
Ovi iz ,, njihove stranke,, su prava ,, VNAGO,,, i samo me interesuje , zasta oni a i svi otali primaju ogromne plate, sta to oni rade tj. ne rade, sta privredjuju, osim sto jednom mjesecno odrze sjednicu i tamo ,, PALAMUDE,, ,citav dan , vise su zabrinuti za privatne poslove koje imaju, ne skidajuci pogled sa mobitela i prste , pisuci poruke, a ono sto bi trebali da rade i za sta su placeni, nije im ni na kraj pameti. Kao i ostali , i ovi u ,, NJIHOVOJ STRANCI,, su zaposlili sve svoje oko sebe i njih nikad nema ,, viska,, , nema stecaja, nema otpustanja, sve ,, CVJETA,, a plate i to ogromne , redovno dobijaju, a ova ,, OLOS,, iz ,, NJIHOVE STRANKE,, non -stop , potenciraju price o otkazima radnika , o visku , o stecaju, a upravo sa ledja tih istih radnika , koji ne primaju redovno plate , tacnije , plata mjesecima kasni, oni iz ,NJIHOVE STRANKE,, a i ostali primaju redovno , ogromne plate, i to iz mjeseca u mjesec , bez kasnjenja. SRAMOTA. KO STE VI DA ODREDJUJETE SUDBINE PORODICA.
Za lijepa ??? Za pamet??? za čistoću svojih nakana??? Ali zahtijevi koje su predložili su kriminalni Švedska???) Najveći domet NS je briga o cukama Sarajeva - ima ih sve više svake godine - takođe u ujedenih građana. To im je domet!
Ma šuplja priča. Valjda je cilj ući u vlast, preuzeti odgovornost za određeni resor i onda dokazati svoj kvalitet. U stvari je najbolje biti opozicija. Ključni igrači iz stranke su pokupili lezihl***vićke poslaničke mandate, naredne 4 godine opleti priču šta sve ne valja, a svo vrijeme primaš poslaničku platu.
Uvijek ima gore... http://tinyurl.com/lud-i-bolestan
Čudna li je ova Ćudić
Odlučno u zamjenu SDP-a. Eto ti Komšiću na šta ti spade kampanja.
Svaka cast , Zeljko ne zna sa kojim se sejtanom uhvatio pod ruku odlicno za SDP i NS ali ima da bude interesantno na skupstinama KS sa ovakvom opoziciom.
Neće ne daj Bože da moraju šta raditi, pa lakše je iz opozicije kenjati
Nije moje da branim ni SDA ni SDP, ali činjenica je da je Našoj stranci nuđeno da uđe u vlast u nekoliko navrata i uvijek su odbijali. Dakle ili im se ne ulazi u vlast (što pobija svrhu političke partije) ili je lakše sjediti u toploj fotelji primati jednaku platu kao i političari iz pozciije i pri tom pomalo seruckati.
Ma i netrebate nam. Niste nista bolji od ostalih i nemojte pokusavat da budete. Ovaj clanak je samo jos jedan dokaz koliko ste Mali.
Treba stepen prolaznosti stranaka dići na 10%. Em bi smanjio broj stranaka em bi se spasili od svakojakih ubleha i njihovog palamuđenja.
Inijesta : Slažem se sa dijelom tvog mišljenja, vezano za moj komentar ali ako nećemo glasače staviti na test inteligencije nismo ništa napravili. Ipak su glasači ti koji odaberu ko će ih voditi naredne 4 godine. Slažeš se ?
Prvi put sam analizirala ljude (i to ne samo isturene, nego i pozadince) za koje želim da glasam i eto izgleda da se analiza isplatila. Nastavite tako i ne popuštajte. Budite dosadni, ispravni i dostojni glasova koje vam dadosmo. Srećno!