Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De boga ti uslikaj koga i na toj tribini pa postavi na politicku stranicu jado jadni ni sam nisi svjestan koliki si hajvan
To ti je ono u fazonu kao treba rusit vladu i uzme piscu i pisti naokolo...
hocel bit sabina na tribini?
Voli Dinu Konakovica, kako i sam kaze vjeruje u bolji SDA kada mu Dino sapuce na uho ili je pukao na njega ili ga je Dino odspinovao kako je mnoge odradio !!!
samo nemojte druge analizirati, iznesite tu sta ste vi uradili i doci cemo vas svi poslusati...
on uvijek suti kad je neka frka, al kad frka prodje onda prica sta je trebalo uraditi, odnosno prica samo ono sto narod voli da slusa
Nema se tu šta diskutovat Peđa, sve je kako smo i očekivali da će bit. Pojo vuk magarca, ne zna se čak ni ko je odgovoran jer prave vlasti nema a opet svi lijepo sjede i muzu budžete.
U koliko sati, gdje? Baš me zanima šta Predrag Kojović ima da kaže, nismo ga od juče čuli...
konjusar