Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce narod da sta zaradi, opet je na posteno.. kakva su vremena dobro da se ne otima, ne krade, ima svega ali koliko toliko u granicama normale..
Hajde molim te, imaš li plan, način ili bilo što upučuje u riješenja. Pa vi iz NS znate samo da kukate, ali riješenja ni zašta niste imali. O Sarajevu nebih ni pričao.
Vrlo jednostavno, uvedite specijalne tablice za taksiste pa ce te odmah uklonite sve "crne", a na ove legalne sto ostanu strogu poreznu konrolu i provjerivanje dali su pogodni kao vozaci u svim smislima; nekaznjeni za grubi kriminal/sposobni vozaci/polozagti neki ispit kako se obracati prema musterijama. Vjerujte kad sam u Sarajevu nikad ne uzmem taksi, radije pjesacim ili tramvajem nego da sjednem u taksi, jos sam muskarac ali su zaista neprofesionalni u pristupu prema musterijama, mogu tek zamislit kako se ponasaju prema zenkinjima.
Vlada KS? Ko normalan jos ocekuje da oni nesto pozitivno urade? Dajte ljudi, ne vjerujete valjda u bajke
Ova nasa stranka samo pise naka saopstenja, samo nesto piskara i nista da uradi. Kad gledam skupstinu sute kao mulci, ponekad nesto kaze kojovic i to je to. A o zeljkovicu da ne pricaaam, od njega nista ne ocekivati
Zeljkovic nista ne radi osim sto suplira i krade lovu...toliko o radu vlade i toliko o radu SDA...
Ovi legalni su puno drskiji i nekulturniji...
Nek se ova " Naša stranka " izjasni čija je?
U moje se vrijeme ovo zvalo "izmisljanje tople vode". Pa nije predizborna kampanja da govorite sta sve ne valja, heeej, izbori tek za godinu. peace out