Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
regije: hercegovina krajina podrinje posavina semberija = drzava bosna
JESU, JESU, .... DOK TI I SILAJDJIC POSJECUJETE I PRIMATE SAMO ARAPCINE. NAPRAVISTE OD BOSNE RUGLO.
Zar je Trebninje u Bosni ? Ja živim u svojoj najdražoj Republici Srpskoj. BiH umireeee, umireeee
@RS jbt pratim odavno tvoje komentare...i nista lijepo ne vidim u njima...ne mozes da se pomiris da zivis u bosni i hercegovini (u manjem entitetu) i iz tvojih komentara vidim da ne zelis suzivot....VELIKA SRBIJA TI JE U GLAVI ali od te srbije nema nista...moraces se pomiriti sa tim da si Bosanac
zlato smaras komentarima...jbt ako nisi zadovoljno vizu i van
Ne prdi GARGAMELE ! Ne laži ovaj narod, ko tebi ne \"zavrću ruke\"! Daj makni se više, ne mogu gledati tu tvoju odvratnu facu i licemrjerstvo ! Baci se pod brzi voz za Kardeljevo !
Opet ova srbska nejac dolazi ovdje i komentarise.. Vi ste \"pobedili\"NATO :))Nebeski copor nikad pameti nece doci...
ko kad kosu covjeku iscupas iz korijena da bi bio pametniji utjeha za celave tzv ulazak u nato sa vama se moze uci samo u bijedu i rat
Može NATO. Iako RS ima zaštitu od strane Srbije, članstvo u NATO-u će nas još ojačati. Pa da vidim onda kako će Tihić pričati kako je odlazak OHR-a opasan po sigurnost u BiH.
Ma daj Suljo jedi VANAGO U tandemu s Miletom Ronhilom,Sir Oliverom Cavicem i ostalim grmaljima iz te vase demokratije.Jedite VANAGO.Kad bi papci razumjeli sto to znaci.
uh mislio sam na saudijsku a. ne znam kako je post zavrsio ovde ?
sa tom drzavom ne treba imat posla makar se i korjenje moralo havlat.