Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako postoje pitanja o državnim pravosudnim institucijama o njima treba raspravljati unutar parlamenta BiH, ali to se ne može desiti ako se ljudima prijeti antidejtonskim referendumom. hm... a sta ste cekali do sad?
Ponjake se je tom tvom muftiji na vugla sa munare
najbolja vam je avantura s gu.zovi.ma moje mame sandzacke qurve SRPSKO KO.PILE ZELENI ZUB
Ja ovdje procita da je genocidnom narodu dato 7 dana uktimatuma da povuce referendum:http://www.mail.com/int/news/europe/394964-ap-exclusive-bosnian-serbs-ultimatum.html#.1258-stage-subhero1-2
Bez ikakve sekiracije vi cete ostati u Bih dok ne popucate sta god da radili...nego sta ce biti sa Srbijom u Presevskoj dolini se zvecka oruzjem,Vojvodjani traze svoju Policiju,Vlasi i Bugari nezadovoljni a tek Muftija sta radi a Srbija ne smije prstom mrdnuti.Pocelo jos Cincarsko Budjenje sa ovim proljecem, sta bi ti rekao ne znam.A Europa radili radi turska im treba vise nego Rusija koja ce vas na kraju po kozna koji put prodati za male pare \"nece biti obavijesteni\"i na kraju ce je i samu uskoro izolovati putin im ne treba i Bjelorusiju ce vam oduzeti ...
Sav svijet prenosi vijest da NEMA ZAKLJUČAKA sa sjednice PIC-a (očito se mišljenja razilaze!), samo vi ponavljate prežvakane gl.uposti Valentina MajMoončića. A kakva stoka živi na 24 posto, ne bi me čudilo ni da vam povjeruju.