Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovo je drzava, a ne PiH, kih, apćiha. Pardon ufatilo me kijanje.
Narodna skupština RS-a uvodi \"Dan za glasanje\" je ovo neki novi serbski prdoslavni praznik ?? pa zar im nije dovoljno 400 praznika u 365 dana u godini ..
Evropa ne mari za BiH - sve lazi i licemjerje. Bosno budi se i odluci sta hoces! Samo nek ne bude krvoprolica ponovo,
\'ebo li vas vise nacionalizam, pa dokle, svi idu naprijed, a mi lajemo jedni na druge ko zadnji levati, sta znaci ime drzave ako u njoj ljudi nemaju sta jesti
neko kaze, naoruzaj se .. skim cete sada ratovati, sa srbima, hrvatima, medjusobno ... ahahah, pa opet ista pjesma heljp boznija ... cisto sumjnjam da je ikome ko zivi u sa ili bih do naoruzavanja ..
ma dobro skontali vrijeme za uvrtanje ruku da dodo ne naleti na minu pitanje pa se mora vaditi.
Buahahaha, sigurno. RS je dobila Vladu sta znaci da izbori nisu potrebni, to sto u FBiH nisu sposobni, hahahaha... Znaci, naoruzaj se!
Huske ,,,Sta je sta je naj ispravnije u ovom TRENUTKU ,novi izbori ili kako ti kazes naoruzaj se.
Naoružajte se i budite spremni.
Kad ce te mi vratiti kucu i imanje koje ste mi oteli.Bando fasisticka.
Izbori? Ocigledno da u RS nisu potrebni izbori...
S ucjenjivacima, samo novi izbori. Pa onda opet kod Markel.
@Srbi Zato postoje opet izbori.
Pametno i nemoj se rugati, e sad je na ove u drugom entitetu red.
\"Također, nova pravila u radu Skupštine RS-a, ukoliko se usvoji novi Poslovnik, bit će i to da će svaki predloženi akt ili zakon morati da ima dopunu usklađenosti sa evropskim standardima.\" Tuce Mile po evropskim Standardima dok Bosnjaci ni vladu sastaviti ne znaju, haha...