Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad cu i ja u svojoj kući usvojit zakon da ne plaćam porez. Bit ce mi lijepo ekstra
Ihh, ja davno usvojio 😂
Ajmo Schmithe pokazi da nisi visoki predstavnik samo za Federaciju i Bosnhake..
treba ovo na vrijeme sprijecit sve dok nije kasno lakse je sada sve razjebati
Sve lijepo poredano za jednu samostalnu državicu imaju struju ide litijum lovci su tu ko zapete puške za nedaj bože, proizvodnja oružja bez kontrole još koja stotina miliona iz zajedničkih institucija a sve je to omogućila Međunarodna zajednica i peta kolona zvana trojka potpomognuta Schmidtom pa bujrum komšije Srbi.
Skupština koja radi tačno onako kako joj vepar iz Laktaša naređuje. Usvaja one zakone koje on nameće, ne usvaja one koje on ne želi. Staljinizam i diktatura u entitetu je u najvećoj razini.
mislim da im nema koristi ovo nikakve, ovo mu može pomoć samo ako ide tužba na razini RS-a, on se tuži na razini države, što se tiče naroda u RSu, ima livada i trave pa neka navale.
Bošnjaci pravoslavci su potpuno izgubili kompas - moralni , nacionalni, i svaki drugi. Tako biva kad im je ukraden nacionalni identitet i dat lažni, kako piše u Načertanije. Jad i bijeda ljudska.
Trojka pozdravila novi zakonu u rs-u i pozvala na ubravanje procesa unistavanja naorzanja u FBiH
jesu srbi slozni kad je u pitanju razaranje drzave, a kod bosnje glavna briga i sikiracija jesu li skinuti katanci sa kapija kcus, jeli sebija ima diplomu, ko krade i ostale gluposti
Okači mačku o rep
Sta kaze adzija moj lijepi jel uredu da njegov najbolji kadar iz rs a Nesic obilazi namjenske industrije po federaciji a vec iduce sedmice do Vucica!? Pitam za jarana hljeb vam se zgadio izdajnici
kad srpska politika nema hljeba onda ide bijela tehnika
Kolko mi je poznato, svi divlje ljubimci sirom svijeta su zasticeni u svim lovistima.
E najebo bi vam se ja majke vlaske
Dokle mogu sa ovim zakonima dalje od BiH ne mogu.
Pametnije bi im bilo da proizvode traktore.
rs tone sve dublje
To pricamo 49 godina a rs sve bliza samostalnosti, al bitno je da je usvojen zakon o vinu i da je forto objavio rat cipsu