Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni su mala maca za ove u foteljama.
ma ni kod nas nije nista bolje polako sad ce i kod nas da krene
Pa ja kada sam ovo pisao i mislio sam na sve nas.
Meni je gore sto su to sve stolari, stocari, bravari itd i sto nemaju gram kulture kad te zaustave.
ma ko se cudi ovakvim vjestima ?!
Eto sad svi znamo kakva je policija u Rs-u. Pa zar je tesko majku mu , da se ugledaju na nase?
ma ja eto kod nas je policija kao nesto bolja !
Ne moze predsjednik entiteta biti bahat i neodgovoran a da se takvo stanje ne prenese na ostatak drustva.
Na žalost ima tih i sa uniformama policije FBiH
Policija RS je odgovorna za GENOCID znaci zlocin svih zlocina, mnogi njeni pripadnici su ucestvovali u masovnim ubistvima, prisilnim ***rtacijama, mucenjima po koncentracionim logorima, silovanjima i sl... Ovo za sta su sad optuzeni je smijesno u poredjenju sa nabrojanim i nije uopste iznenadjujuce...
Da,a u Federlnom mupu,sve andjeo do andjela.Hahahah,prejaki ste,pa vecina policajaca koja radi u BIH je stelom tu gdje jeste,i normalno da vecina hoce ukrasti,to je nepisano pravilo.
Sta ces kada ne ubijaju moraju se necim baviti.
Da bi Država pravno funkcionisala, potreban je adekvatan ustav i zakon, zatim primjerne plate u tim ustanovama i naravno stručni kadar. Na području cijele BiH a ne samo Republike Srpske to nažalost u većini institucija nije slučaj, zato se dešavaju ovakve stvari. Ovih nekoliko kriminalaca u uniformama su mali postotak otkrivenih, ponavljam na prostoru cijele BiH. Pozdrav
zaboravili ste i "masovni ubice, silovatelji i osvešteni ratni zločinci"
...ratna škola...
...ma to zbog staža i penzionog...
pa takvi i treba da budu u policiji, da je drugačiji sastav policije ko da bi oni branili dodu i mafioze u vladi rs-a. ovako svakome dobro izuzev narodu koji nije zaposlen u državnim institucijama.
Zaostavština agresora iz perioda 92' do 95', ***te paradoksa, genocidaši "sprovode Zakon"..