Simbol života i nove nade
0
Narcisom protiv izlječive bolesti raka dojke
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada ce neko posjetiti zene na selu i pokloniti im neki cvjet iz vaseg udruzenja i odrzati koje predavanje za njih,nikada nismo citali da neka zabacena sela u BIH dobiju neku posjetu nekoga ko ih educira o zdravstvu,IZGLEDA NIKO NE ZELI ICI OTICI U NEKO ZABACENO SELO U BIH,I NA TOM SELU I POSVETITI SE TOJ POPULACIJI STANOVNISTVA I PRUZITI IM LJUDSKO RAZUMJEVANJE I RESPEKT I AKO SU UDALJENI OD GRADA TIME JE JOS VECA POTREBA NJIHOVA ZA EDUKACIJOM ZDRAVSTVENOM.ALI GOSPODI JE INTERASANTNIJE DJELOVATI PO GRADOVIMA I OD KAFANE DO KAFANE ISPIJATI KAFE,JER JE ISPOD NIZENJA OBICI NEKO SELO I POMOCI NEKOJ ZENI TAMO ILI FAMILIJI.
KOLIKO EDUCIRATE ZENE KOJE ZIVE VAN VELIKIH GRADOVA,PO SELIMA I MANJIM GRADOVIMA CESTO SE SVE SVODI NA VELIKE GRADOVE I ORGANIZOVANJE U NJIMA,A ZENU NA SELU SVI ZABORAVLJAJU NA ZALOST.SVI ZELE DA RADE SAMO NA TOM NEKOM GRADSKOM PLANU I SVOJE PROJEKTE PLASIRAJU PO GRADOVIMA,DOK ONI KOJI ZIVE VAN GRADOVA JAKO MALO DOBIJU OD TIH PROJEKATA ILI UDRUZENJA,PA KAKO ONDA PODRZATI COVJEKA ZENU,FAMILIJU KOJA ZIVI NA SELU I NJIHOV ZIVOT UCINITI BOLJIM I LAKSIM I ZDRAVIJIM,TO JE GRUPA STANOVNISTVA KOJA IMA ISTO TAKO POTREBU ZA EDUKACIJOM,ISTO KAO I GRADSKA POPULACIJA STANOVNISTVA.ZASTO NA SELO IDETE SAMO NA VIKEND ILI KAD TREBA KUPITI NESTO KVALITETNO DOMACEG PROIZVODA.MALO IMATE KONTAKTA SA ZENAMA NA SELIMA,A I ONE SU ZENE KOJE ZASLUZUJU PAZNJU I EDUKACIJU.TO JE VID DISKRIMINACIJE,ZALOSNO ALI JE TAKO U BIH.ISTI STVAR JE SA EDUKACIJOM I NJEGOM ZUBA,DJECA SA SELA NEMAJU SANSE KAO GRADSKA KAD SE TICE EDUKACIJE.
Odlicno napisano.
@narcis @sos vas je majka trebala abortirati
Veoma je bitno educirati zene razlicitih dobi o ovoj bolesti ciji uzroci na zalost jos uvijek nisu poznati, ali ranijim otkrivanjem je lakse izlijeciti. Bitno je raditi pregled dojki i u slucaju neke promjene obavezno posjetiti doktora. Ova organizacija se zaista trudi educirati građane BiH, sto je za svaku pohvalu. Zene mogu pronaci podrsku i pomoc u ovoj organizaciji. Lijepo je spomenuti da su i ucenici 2. sarajevske gimnazije ucestvovali u ovom događaju, i simbolicnom prodajom narcisa od 1 km marku doprinjeli daljem radu ove organizacije. :)
Moje ime je Pennis Gratz i imam stranku hahahaa
narcis vučina