Konjević-Polje
0
Napadnuta Fata Orlović
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo prezime imas matora kurvo. Svi Srbi znaju ko su bili Orlovici ali kod balija ne cudi njima se premijer preziva Brankovic.
imam osjecaj da ova crkva postoji zato da bi postala aktuelna pred svake izbore
...A TI JADO JADNI TZV\"RS\" BOLJE VIDI KAKO JE U REPUBLICI KOSOVO. TO TI JE JEDNA DRŽAVETINA, PASOŠ, GRANICA, VOJSKA, POLICIJA, TERITORIJA, OVO- ONO! PROSPARITET NEOVISNE REPUBLIC OF KOSOVO JE NEMJERLJIV. SVAKIM DANOM PRAVA DRŽAVETINA, REPUBLIKA KOSOVO, SVRSISHODNIM DJELOVANJEM GRABI PREMA DRUŠTVU NAPREDNIH DRŽAVA EUROPE, EUROPSKOJ UNIJI, DAPAČE. HA HA HA HA HA HA HA HA!!! PS. JEDINA KURVETINA ŠTO PRIMA KURČINU U ŠUPČINU, JESTE TVOJA ŠUGA KURVA-MAMA I KURVA BILJANA PLAVŠIĆ, KOJOJ TVOJA MAMA DOĐE U POSJETU, A ONDA IH JEBU SVI ZATVORENICI SHEVENINGENA!!! HA HA HA HA HA HA HA HA!!!
ČETNICI SU OVG PUTA STVAAARNO PREKARDAŠILI!!! JESTE LI VIDJELI HRABROG \"POLICAJCA\" (ČITAJ- ČETNIK) KAKO UDARA \"OPASNU\" STARICU FATU?? DA NIJE ŽALOSNO- BILO BI SMIJEŠNO!!! A PAZI SAD: U DOBOJU SE GRADI PRAVOSLAVNA CRKVA JOŠ OD 1995 GODINE!!!!! KAO, NEMA SE PARA I TAKO TO, A NA TUĐOJ ZEMLJI NAPRAVILI CRKVU ZA 15 DANA!!! TO NEMA VEZE NI SA CRKVOM NI SA VJEROM, A NI SA BOGOM. ČISTA FAŠISTIČKA PROVOKACIJA. SRAMOTA!!!
Nano, samo polako naci ce se neko da i tebe naguzi, znam ja muza se nema a svrbi ko nikad. Valjda ce se nace neka balijetina da ti stavi vrecu na glavu jadnoj.
Pa ovdje u Federaciji privatna imovina, stan , kuca je davnooo vracena, imovinsko pravni zahtjevi davno okoncani. Ppogledajte otkad se ova zena , nana koja je toliko ispatila i dalje ponizava. Zasto drzava , njene institutucije po kratkom postupku , nesto ne poduzmu. Stvarno mi ovo vise nije jasno.
Nisam pročitao sve komentare,ali me zbuni tipa što se potpisuje Sony.Sve kao nešto pametno analizira a ustvari ili nije informisan ili nema veze o čemu lupa.Ne znam gdje živiš,ali pokušaj zamisliti da ti bilo ko uđe u tvoj stan ili u dvorište kuće na kućni prag i da te godinama ponižava.Šta je sve žena propatila od \"92 to samo ona zna...Ubijeni su joj najbliži članovi porodice,i danas ne može na miru spavati u svojoj kući...Izgleda da ti je pravo i pravda jača strana...
NAPOMENA: Svaki komentar , pa i ovaj moj , da se uz malo vremena pronaci sa kojeg racunara dolazi .................... Zato PAMET u glavu papani sa jedne i druge strane......... PS: nije ovo ona `92 !
Uhhh kako dobra prilika, da se cetnici predstavljaju kao Bosnjaci uh uh providni ste . Bosnjaci i svi drugi normalni Bosanci pripadnici Armije RBiH branili su sve i Srbe , Hrvate, Bosnjake zajedno. Bili su uvijek na pravednoj strani. Zna se ko je fasista i ko je klao nejac..\" junacine\" cetnici .
ja heroja. đe ste bili 92. sad ne bismo imali ovo što sad imamo. smradovi glupi. da se zarati opet bi prvi pobjegli.
Pa samimu ulaskom neovlastenih osoba i bez dozvole vlasnika na privatni posjed smatra se napadom. Tako da je policajac trebao stati na stranu Fate radi zastite privatne imovine. Radi ovoga policajac treba biti rigorozno sankcionisan radi ne izvrsavanja zastite privatne imovine. Samo me jos jedno interesuje zar oni koji zele pomoci Fati ne obezbjede privatnu zastitarsku agenciju da joj cuva imovinu, jer je to zakonom dozvoljeno. Svako ima pravo da vlastitu imovinu stiti sa zastitarima.
TEKKBIR ALLAHU EKBER ZAKOLJI SRBINA I BACI GA NA KAZANE !!!! LA ILLAHE ILALLAH
tacno, nana fata godinama od svih tih eupm i drugih instanci trazi pomoc pa se nista nije promjenilo. i ima svako pravo da tjera radnike, oni nikako ne mogu biti ovlasteni da to rade kad je to na tudjoj zemlji. i da je medjunarodna zajednica htjela nesto poduzeti, pocela bi od vrha (dodika i njegovih pajdasa) a ne od avlije nane fate. nano fato, izdrzite, vi ste olicenje bosanskog ponosa i opstanka!!!
RS jebem ti sve!! ubij srbina!
ne treba ukidati kjomentare...nek se vidi skim ko zivi...