Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
#PRAY FOR RAJLOVAC
Da vidimo koji ce Francuz da promjeni sliku
#PRAY FOR RAZUM
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Molimo Austriju da nas opet anektira jer nas ocigledno nema ko voditi..
Bolje da se ujedinimo sa komsijama i da ko 1945 sravnamo sa zemljom sve nacional kriminalce
U NJemackoj svaki Svabo je policajac,ko te kod vidi da grijesis prijavi te za prijavu policija ti stavi zvijezdicu u podatke i kada napravis mali nehotice prekrsaj ta te zvijezdica oslobodi kazne kod nas ako nekoga prijavis policija te gleda sumljicivo i kao neku tuzibabu i najcesce ne reaguju kao skorasnji slucaj u Vogosci oko radijo CD koji je ukraden a vlasnik pronasao kradljivca zakazao sastanak a policija ga bojkotovala bar tako covjek pise.Svi moramo biti patriote,svi sprijeciti lopova svim sredstvima,nije sramota prijaviti ludog vozaca,prijaviti svaku sumljivu osobu ma ko i gdje bijo,policiju natjerati da radi...
Ljudi,ovo se neko zlo opet valja....trenutak da svako ozbiljno razmisli...imamo loša iskustva iz devedesetih i ako ništa nijesmo naučili uvalićemo se u isto blato...rješenja ima,a ono je što se našeg regiona tiče u što bližoj saradnji četiri države : CG,Srbije,BIH i Hrvatske...na svim poljima a naročito bezbjednosnoj u narednom periodu....taj inat koji nosimo u sebi okrenimo prema zajedničkom zlu što se iza brda valja...znam da neki jedva čekaju da ovo što rekoh pljunu..... Svim dobrim ljudima pozdrav iz Crne Gore!!!
apsolutno se slazem sve yebene nesuglasice trenutno ostaviti po strani i apsolutno skupa raditi da se spasi sto je vise moguce ljudskih zivota ovo njesra nikom dobra donijeti ne moze
Ateisti Komunisti su nas vodili 50 godina,u onolikoj Jugi se nisu desila 2 ubistva,danas u Bih sve vrvi od vjernika,stopa kriminala nam je najveca u EVropi.Nije slucajno kamarad Staljin rusio sve crkve i dzamije po Sssru.
Pravi primjer danasnjeg istaknutog vjernika muslimana u Bih,poznat kao konzument opojnih droga i od ranije poznat policiji,baš kao veliki mumini braća Sejfovic koji su neki dan ubili nevinog čovjeka pri pljački banke.
Islamska zajednica dvije decenije ovo gura pod tepih..sda-ovci ih doveli ..sad ne znaju sta s njima..ono sto je ostalo sad siri "vjeru" narkomanima... Americi draze dae ih imaju negdje na okupu..i po potrebi da odlaze na strana ratista gdje se bukvalno bore za americki interes.. i sad toosamo ceka kad ce eksplodirati.. doso vakat kad ce nama pocet dolazit glave..
Gledaj nam vojske alahat..od vojnicke opreme imaju samo uniforme.. Izisli na teren goloruki..ha-ha
Napadać vehabija narkoman !! Ministar sigurnosti Mektić: U Sarajevu se dnevno pošmrče po 20 kila. Nisam vičan drogama al ako se smrče po gram to je od 1000 do 10 000 svakodnevno našmrkanih vehabija u Sarajevu. Ako se zna da u ISILU ratuje 25 000 boraca, BiH je potencijlano veće bure baruta i od bliskog istoka !! NAJVEĆI SNABDJEVAĆ Sarajeva bijelim prahom je Fahro a vehabijama BAKIR ! Upravo su njih dvojica preuzela SVU VLAST U BIH, i moguće je da je sve ovo SAMO MALO RASKALAŠNIJE SLAVLJE !! Kako bi to tek izgledalo ako krene OPET !
šta e,dirali u čojka i čojk ih sasjeko rafalom,ako je to onda mu svaka čast,i ja bih ih tako,dosta je toga da te svaka budala u uniformi može nesmetano zaebavati.obuče uniformu i on je red i zakon,a kad je skine ode krasti,kockati se ,maltretirati ljude,ma rade to i u uniformi,pola policajaca dobilo posao preko mita i korupcije i sad kao treba da se bore protiv mita i korupcije,ma jebeš to...ode ja spavati a sutra će se valjda znati zasigurno šta je uzrok
KO JE ENES OMERAGIĆ?
Kako ne znaš...CIA, Mosad. Uglavnom Bošnjo je miroljubiv.
http://www.avaz.ba/clanak/205834/ubijena-dva-vojnika-osumnjicenog-enesa-omeragica-komsije-znaju-kao-narkomana Za ove sto sire mrznju medju narodom, ipak nije neki musliman, arap, nego neki drogeras, mora da vam je tesko palo :D
Cijela evropa bruji o vama, sramota!!!!!!
kome nama? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tek pocetak, jos kada nam dodje par hiljada kozoyeba iz pustinje pa se udruze ima da bude gore nego 92.
likvidiran je
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTd4vcY5O6YjT3JqdKjiJVqtnyoYxD-KyIqp9--5sluqXFvftBC73pyT6ki
Pa glupani jedni i jadovi od novinara kakve veze ima vjeroispovjest poginulih vojnika.jebo vas otac glupe.
Da nisu napisali svi bi pitali "ko" su ubijeni, samo su vas preduhitrili.