Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je to loše u 8.martu... u ljubavi si pažljiv 365 dana, a jedan dan treba da se posebno posveti našim curama, majkama, sestrama i ženama da ih podsjetimo da smo njihovi. Nema tu nikakve ideologije, možda je dan i krenuo kao ideologija, ali danas on ima u društvu jedno posve drugo značenje. Svim ženama sretan 8. mart.
da nisi ti malo prestara da slavis 8. mart!!!
na svim poznatim jezicima svijeta: preseravanje :( bljak,pljuc,bljak,pljuc
p.s. za bivse i buduce minusase: koliko puta je vas otac obradovao vasu majku slicnim poklonom za 8 mart u toku 30-40 godina. ?
lijepa životna priča sabrije i namke.