Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
citam poziv reisa kavazovica da se uce kisne dovepa se nasmijah.sjetih se one scene kad svestenici inka poznavajuci lunarni sistem znadose za dan pomracenja zadivise svoje sunarodnike tako i ovi nasi citajuci po internetu da se blizi kisovitiji period zele i nas zadiviti.kao ona scena u romanu nadrini cuprijakad hodz,pop i rabin mole kraj drive molitvu za kisu, pa ono pade kisa al kakva kako kazu visegradzani pretjerana,pretjerali ovi sa molitvom pa naide povodanj i bi katastrofa.
da oće +50
Ne vjerujem vašim izvještajima. Udrobite svašta, pa ponešto i pogodite. Za jučer ste predvijedili pljuskove, grmljavinu, pad temperature i ništa. Malo je ovlažilo i to ponegdje i sasvim malo je opala temperatura., a najave su vam bile ohrabrujuće.
ma nije to obicna kisa to nebo place za bajinim propalim referendumom 😂
PADAJ KIŠO I NEPRAVDO!
neeeee polirao sam auto, nikad cistije nije bilo :(