Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad ko ce zatvora da zaradi kad se zna da je imovina od 300 mio eur prodata za 1 mio eur. Hajmo imal gdje tog tuzilastva il je ovo previse za njih, oni se bakcu sa omarovim sitnim kriminalcima
Sve se štipam i ne mogu da vjerujem svojim očima, šta se to dešava. Lopov pljačka danas robnu kuću a policija ga juri i ubija, samo zato jer je uzvratio na paljbu !! Omar Mjesečlar ostade bez masne zarade !! Hrvati opljačkaše radnicima Feroelektro i ništa, ono kao imaju i oni pravo na privatizaciju. Al ne i na pljačku ! UZmu sve a ne ulože ništa. I pravda trijumfuje , pa to samo ima ba u serijama. Ovo kako je krenulo, uskoro će i DOdik prestati pljačkati i izjaviti da oduvijek bio za EU !!
Dajte i meni neku firmu da dignem kredite i založim imovinu. Vratit ću vam firmu odmah ne trebate me ganjati po sudu
ne zna se gdje mu je gore..
Nek je i vas muslimane neko u sred sarajva opljacko :DDD to stanicu rvatinooo
Ahahah, smijesan si
I ovo kao dobra vijest? Drzava bi trebala da bude zastitnik i dobar vlasnik? Nazalost, agonija ovih ljudi se nastavlja
Zao privatnik moze da bude kao kuga ali nema goreg upravitelja od drzave. Pa najveci duznici poreza su su vam "Kreka", "Zeljeznice" i jos nekoliko firmi, duguju Milijardu i dvjistotine miliona KM. Al haj' da ne skrecem steme, nek je sa srecom.
kako rece jedan od onih pravih muslimana bosnjaka iz SDA "sve po zakonu" a zenu zaje** za stan , pa kod koga je i prvi put bila ?
Ma usrecili ste se nema sta... koliko vidim svi pred penziju :( sta nam uradise od drzave 😠😑 umjesto da puste ljude posteno da zarade hljeb i penziju, po stare dane mora da razmislja hoce li imati hljeba da jede.. politika k*rva!
što vam nije jasno..pa neka objasni Stanić tko mu je pomogao da kupi Feroelktro za milion...nije bitno što se radilo ...pa neka objasni ko je dobio dio kredit a koji je podigao ......a kao zalog nekretnine....a prijatelju ima ramazan da mu prisjedne..ali ne smije policija, ma niko Baketa da dira on je NAŠ
u Sarajevu ne možeš prnut a da iza tog ne stoji SDA i Bakir i šta se pravite budale....
pa to je stari recept - kao privatizovace firmu unesu pocetni kapital 3,5 marke - i onda kucaju na vrata banaka trazeci kredite koje trose na budibogzna sto preko imovine koju su dobili dzaba.....