Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako pretpostavimo da su "nadlezni" i "odgovorni" u ViK unazad 10 godina iz jedne stranke, onda mozemo i pretpostaviti zasto su se oglusivali na pozive opcinske administracije iz (do proslih izbora) druge stranke... Nije im odgovaralo da se ista rjesava dok su "oni drugi" na vlasti... A, gradjane - ko j*be u medjuvremenu. Sad ce se nasminkati da je "sadasnja vlast" "oduvijek marila za gradjane"...
Radi loše kvalitete vode, koja je prepuna kamenca i krute materije, ma kako bila bakteriološki ispravna danak plaća zdravstvo, odnosno građani Sarajeva čiji bubrezi su prepuni pijeska i kamenca, što se odražava na cjelokupno zdravlje organizma i posebice nakardiovaskularni sustav. S druge strane sve su češće intervencije u domaćinstvima na zamjeni bojlera, vodokotlića, perilica, kao i posuđa s kojeg se kamenac više ne može očistiti. Vodovod naravno ne misli da namiri ovu štetu, ali neka se pomalo krene pripravljati na sudske tužbe koje će građani početi podnositi radi štete koju im neispravna voda pričinjava u domaćinstvu.