Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ukinuti sve GRASOVE linije jer urijetko idu sa stanice na vrijeme a sto su im vozaci neljubazni to je posebna prica.Centrotrans je susta im suprotnost vozaci ljubazni i profesionalni uvijek krecu na vrijeme autobusi cisti i prozracni dok u grasovim pogotovo za Ljesevo jos samo stoka fali koliko su prljavi i zato podrska za Centrotrans najboljeg prevoznika.
@KARAVLAH suti.
u centri se voze samo slejaci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba ukinuti i GRAS i Centrotrans,GRAS vozi svercere i socijalne slucajeve ,u Centrotransu su vozaci robovi. Mescini da se papcima u Sarajevu i okolini svidja sverc i vandalizam prema svemu sto je drzavno i robovlasnicki odnos prema Centrotransovim vozacima od strane papaka Cengica i Saciragica.
@sime1cipol Samo reci ne dao Bog nikom,samo sto ih seksualno ne iskoristavaju,,mozda im ito rade 24 sata dnevno sve za sitne pare.Jadni ljudi nemaju kud, zivjeiti se mora,vjeruj zivot im je jadan,kad tad ce eskalirati i to sa zescim posledicama.Malo je reci da su Cengici Saciragic monstrumi,nazalost svi poslodavci u BiH su monstrumi,da to budu dozvoljvaju im monstrumi na vlasti.
Svaka cast na opazanju....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Brzi u ukidanju linija - spori u uspostavljanju linija. To je priča naših vlasti. Inače su uvijek brži da sankcionišu nego da odrade svoj dio posla (primjer, parking prostor u gradu).
Grasovu osionost pokosit će centrotransova ljubaznost
Alien hvala bogu stanujem u gradu a radila sam dugo u Vogosci i svega sam se nagledala i naslusala.Mislis da si frajer ako ti vozac trazi kartu a ti pricas na mobitel i pravis se blesav i okrenes glavu i to je tvoja kultura.Mislis li da je cool kada grasovog dispecera pitam zasto kasni autobus i kada ce doci a on mi psuje mater i vrijedja me i to je tebi u redu ocigledno.Ni ti nisi bolji od njih i nemas osnovnu kultyru ali to je tvoj problem a ne moj.Za sve sto sam se nagledala do Vogosce i nazad y pravu sam a ti i ostali mislite sta hocete nije me briga.
Spasice vas Sabina Cudic svojom inicijativom, ona sve rjesava podnosenjem inivijativa.
Sabina vazda inicira - nikada ne izvrši!
nek su ih ukinuli seljacka vozila i seljacki pogledi konduktera i vozaca ko da su juce s grmeca sisli
neki dan usla ona plava revizorka u tramvaj,nije bila u uniformi valjda krenula na posao hahah joj pogleda od strane putnika kad su je poceli gurkati hahahah
Bezveze ukidanje. Neka vozi gdje ko hoce i kome misli da je isplativo..
Jako si bistar,pa cemu onda zakon,ministarstvo,ajmo onda svi da radimo sta nam cejf....
@alien Zakon nalaže da se voziš u vozilima koja su dezinfikovana i deratizirana, pa mi još stoji nalog u minibusu da je obavljena istog ovog mjeseca, ali prošle godine... Možda čak i 2014 ne vidi se na nalogu koliko je star... Ovdje već svi rade šta im je "ćejf", ne znam da li si to shvatio vanzemaljac, očito da nisi bio dugo ovdje, ne znam čime se pucaš. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svu nevolju u prevozu putnika i pravi Ministarstvo saobraćaja u kantonu Sarajevo i GRAS.Primjer Hadžića i Drozgometve najbolji je pokazatelj jer od 22 vožnje radnim danom GRAS ispusti bar 15.Taj problem je aktuelan dugi niz godina a da niko više i ne pokušava da uradi nešto kako bi se to poboljšalo.
isto ko SIMS CITY kad ti stanovnici protestuju hahah
@OtokaBoy brate ne sims, nego SimCity, nisi ti to vjerovatno igro nikad... Gradiš grad i ta sranja ko fol ti gradonačelnik
@Alternativac1 yebo ovaj novi SimCity nista ne valja, Cities Skylines je bolji 100 puta :D
Cekanje grasa? Nacekao bi se taj!
Sodoma i Gomora, eto sta je ova drzava. Ne zna se tko koga....
Krepajte GRAS-ovci.
eh sto sam komentarisao,komentarisao sam...od sutra nema vise jbg...
@OtokaBoy ..pa pocinjem raditi kod privatnika radno vrijeme od 7 do 7....kad nemas mozga imas ruke i noge jbg ali ne treba plakati jedva sam i to nasao :-)
@OtokaBoy i ja kazem sebi nek ti je Bog na pomoci i sretno ti bilo....