Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto se krije identitet policajaca!? ko je od nas sljedeci Zijad Klapic? Zivinice su 'ociscene' od kriminala i narkomanije,tako da jadni moraju nesto radit,pa makar i obicnim,postenim ljudima da bi svoje frustracije lijecili. u Zivinicama se vrlo dobro zna ko su ti policajci ,'iznudjivaci' ,ako im to ne prodje ,onda koriste silu :)
Taj neko "obican" i "posten"je uznemiravao vjernike za vrijeme jutarnje molitve. Jesu li ga trebali castiti rakijicom?
Nije im se stigao potpisati da je pao sa zida,pa ih zeznuo. klosari jedni,izbatinali covjeka do smrti i fol pao sa zida,ma daaaaaj treba ih malo u nicaze,pa da necije vjeverice budu,zbog takvih se ne mozes ni na policiju osloniti
Nešto se ovdije pokušava zataškati. Trebala bi se SIPA ovdje uključiti
Čuj pao sa zida od 70 cm a uočene povrede ?? Pa nije pao sa 70-tog sprata !!