Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo zena me kljuca u glavu 3 mjeseca da kupimo novi sto I stolice. zna li iko gdje bi isla ova proizvodnja,kad bih znao gdje se mogu kupit,vala bi bas mahsuz uzeo Konjuh proizvod.
U njihov salon odes i kupis, odma pored fabrike :)
rado bih ja tako..al nece dati u avion da unesem...medjutim ako posluju sa nekim svjetskim ditributerom,,,taj Konjuh ako misli prezivjeti mora mislit globalno.
sve se moze kad se hoce
Odlična vijest!!! Ko je god kumovao ovom,svaka mu čast!!!
Svaka cast SDA, jos jedan dokaz kako se treba raditi, a ne samo pricati i obmanjivati javnost kao prosrpske SDP i SBB, dok su oni vladali TK sve su pozatvarali i popljackali, ali sada kada SDA ima svog Premijera TK stvari se odmah pokrecu u pozitivnom smjeru. Ovo je za svaku pohvalu. SDA SNAGA BiH
HAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!! OOOOOJ! Preejakooo, uzmi lijekove, svega ti!
Raso,poslušaj ovoga sa Kupresa i ne izlazi bez nadzora,vjere ti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
predizborna tematika
Odlicno! Zeljni smo ovako lijepih i pozitivnih vijesti.
Aaaaa, što niko ne reče da Umihanić nije uspio s tim idejama fiksnim? Nadam se da će sad, uz podršku premijera Nikšića nešto odradit', inače će bit da je tu uletio da se razmeće riječima. Federalna vlada - bravo!
Ma 'ta će Umihanić, nije izašo iz kancelarije čitav život, nosa skripte i valja demagogiju.
Pa i do sada je bila federalna vlada u ovom sastavu, sa Niksicem na celu pa Konjuh zjapi. Neka pokrene NIksic sarajevske firme, neka tu malo vlada pogura.