Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponukan stavom Izetbegovica da niko nije kriv dok se pravosnazno ne osudi, Radovan Karadzic ce vjerovatno podnijeti tuzbu Strazburu da mu se omoguci da bude biran u institucije BiH.
Moral je misaona imenica u nasoj politici...
U Srbiji je smjenjen ministar odbrane, samo što je novinarki rekao "to mi se sviđa kad tako čućnete"
Što veći kriminalac to bolji kandidat
Kakv crni kadidat, treba da da ostavku, a njegova politicka partija da se ogradi od istog, ako misle da neko glasa za njih.
Samo još jedan u nizu primjera da su stranke u postDejtonskoj BiH, otuđeni centri moći... iznad svega... iznad zakona... iznad države i naroda... Zaključno sa lordom Ešdaunom, dok su njihovu samovolju ugušivali visoki predstavnici, nekako se išlo dalje... Cilj stranaka je zadržati STATUS QUO, ogromnu moć i uticaj... Ako hoćemo reforme i neki progres, potrebna je hitna demokratizacija, razvlašćivanje stranaka, jačanje institucija i pravne države... Blokirati sistem, zbog bilo koga je neozbiljno.
Kakav mu je sad pritisak kad je izasao iz prdekane????
Ja samo vjerujem prvom u Bošnjaka, Ceriću. Ako on kaže da je Šćepo Bošnjačko ime onda je tako, ako kaže da Šćepo i njegovi nisu krivi, onda je to istina. Ceriću čekamo da se izjasniš, da nismo više u zabludi.
A taman su odredjene osobe iz SBB-a koje će sa njim, da mu budu savjetnici, savjetnici savjetnika, sekretarice, savjetnici sekretarica, sekretarice sekretarica, vozaci, savjetnici vozaca, sekretarice vozaca, vozaci vozaca. Pedesetak ih je na spisku.
Nece ostati jer odlazi na semtljiste istorije!
...što nebi. ima top level kvalifikacije.
@commiemarshal Samo se cekao da uvrsti u CV i pritvorsku jedinicu :)
niko nije kriv dok se to ne dokaze, a kad se uzme u obzir kako se kod nas to dokazuje (imali smo dosta primjera, najbolji je sadasnji predsjedavajuci predsjednistva). treba covjeka pustit na funkciju pa makar je obnasao i iz zatvora....
dosta je te šuplje o "Bošnjačkom jedinstvu",jer da je to bitno,odmah su trebali predložiti novu osobu za ministra,a ne biti uporni za Bakira koji je bio u zatvoru a sada u kućnom privoru!!
hoce
Kad je komedija, nek' je tragikomedija...