Povrijeđena četiri policajca
0
Nakon nereda u Mostaru uhapšene tri osobe
Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zeljovac sam, ali moroni jedni nije to stadion zrinjskog vec jedinog i istinskog kluba hercegovine bosanskog kluba veleza onaj koji postoji sa tradicijom a ne neki izmisljeni klub kome su nacionalni izdajnici domovine ukrali gradski stadion bijeli brijeg i dodijelili na ustrb jedinog i pravog bosanskog kluba veleza istinskog predstavnika nase hercegovine, dragi velezovci zivio velez i red army od zeljovca
Zemljo tisucljetna Na vjernost ti se kunem Od mora do Save Od Drine do Une Jedna si jedina moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina... DUŠMANI PU.ŠITE GA!
A ovu veliku budalastinu nikako ne opravdavam i stidim se svega sto se jucer izdesavalo.
Cuj ovih komentara gore? Koja demagogija covjece. Isprani su vam mozgovi. Kakve dzamahirije i islamski fundamentalisti, zalupani???! Ko je ovdje koga napao i s kojim ciljem???! Otvorite vise oci. Progledajte i uvidite da se samo instrumenti razbijaca BiH (koje nece biti) kako bi na nama i vama zaradili... stali ste u 90-im. Ma vracate se cak u 40-te...
Netko je prokomentirao kako se Ultrasi nisu smjeli sukobiti sa navijacima Veleza kada su utrcali na teren. Posto taj netko ocito nije bio prisutan, nije vidio da navijaca Veleza nije ni bilo jer su napustili stadion prije incidenta.
@Marina Ne kontam sta ti je poenta price, kakve veze ima jel bilo navijaca Veleza ili ne? To kao pravdas ovu budalstinu, sta li?
I ovo, takodjer sa SportSport.ba : U tom trenutku je nastao haos. Navijači Zrinjskog su sa istočne tribine utrčali u teren,A KAKO NA STADIONU NIJE BILO NAVIJAČA VELEŽA jedina meta su bili igrači i stručnim štab Veleža.
RS je džamahirija takodje. Sad su uveli da žene smiju voziti zaprege.:)
http://sportsport.ba/bh_fudbal/bilo-je-nagurivanja-navijaca-i-igraca/65219 Za ovog sto misli da su Marsovci skandirali nakon gola.
Zapadni Mostar je džamahirija. Ili si za HDZ ili kamenovan i bičevan. Jad i bijeda.
@hsp.mostar Ti si tipičan primjer obrazovanog primitivca. Ograničen ali presretan. Ono što znaš misliš to je sve a pojma nemaš koliki si jadov u biti. Jadov intelektualno.
ima svega na ovom svijetu. ne more bit da baš svakog od 7 milijardi libo za tebe i tvoje mišljenje. sigurno negdje barem jedan postoji.
Zrinjski treba istupiti iz ove mudzahedinske lige. Zrinjski je osnovan 1905 godine i klub je sa tradicijom. Treba se ukljuciti u Hrvatsku ligu, krenuti sa nule i za 5 godina bit ce u prvoj Hrvatskoj nogometnoj lizi. A Hrvatski Narodni Sabor u Mostaru treba biti sto konkretniji i poslat americkog veleposlanika u onu zensku stvar, ili kako brat Srbin kaze nek se goni u tri lepe... I za BiH ne navijam ni onda kad cak igra i protiv Turske, a gradjanin san Herceg-Bosne. Bog i Hrvati.
Biće 3.
krua ti i boga dobro si to reko ja sve kontam to zbog eurabizacije. B
Ne treba se ovom cuditi. Predsjednik bosnjackog instituta radi na tome da Hrvati u BiH postanu nacionalna manjina. Dogovara sa Dodikom, a Covicu iza ledja, na sto se ova dvojica smiju papku iza ledja, jer sve sto rade rade u dogovoru. I drze se one ni u moru mire ni u turcinu vire. Bog i Hrvati.
Boze dragi, baci koju ciglu... i budi precizan, molim te!