Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Predsjednice! Nevine žrtve nemaju naciolnost
Dodo legendo oko srca mi toplo kad te vidim. :)
De ti Mile zapali jedan Ronhil.
bakire vrati poluge
@Istina95,I arkan je turska rijec znaci nazad..
vidi glavetine, jedva stane u kadar
tako je... drzava RS i treba slati telegram i pokazati da smo protiv terorizma sa kojim se i mi susrecemo od strane bolesnjaka :DD
Vjerujem da je uputio telegram saučešća ali sam siguran da intimno u sebi likuje.
_""Povodom gnusnog terorističkog napada u Ankari, koji je odnio veliki broj nevinih života i u kome je ranjen veliki broj građana, u ime naroda Republike Srpske i svoje lično ime, upućujem izraze iskrenog saučešća porodicama ubijenih, narodu Turske i Vama lično", naveo je Dodik u telegramu." GREŠKA! Trebao si napisati onako kako stoji u Ustavu BiH: "....u ime naroda entiteta Republika Srpska..."
Da može poslao bi im granatu od 120 mm kao sto je svojevremeno poslao na Markale u svojoj rođenoj državi.
Jedini covijek od koga je zisko ljepsi
krv nije voda, u muci se poznaju junaci ...
SRBIMA JE HEROJ ARKAN A PRADJED IM NEKI TARKAN..
zato je tebi pradjed arkan...
Dodik je istakao da RS, užasnuta ovim činom, najoštrije osuđuje ovaj teroristički akt i u potpunosti daje podršku globalnoj borbi protiv terorizma ............................. Jel to znači da majku Fatu ostavljate na miru i uklanjate crkvu sa njene zemlje??
Ne, to znači da majci Fatu poklanjamo 18 ĆetnĆkih cm da se malo poigra pred preseljenje.
jesil' mami svojoj isto poklonio???:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Stace i on je turcin.
Ubrzo ce ova vijest imati vise komentara nego li ona o samoj tragediji..... Muslimani postuju taj "kult licnosti"....
ma nije nego nama muslimanima nije nesto jasno. " najoštrije osuđuje ovaj teroristički akt i u potpunosti daje podršku globalnoj borbi protiv terorizma, koji je postao prijetnja cijelom svijetu i koji na najsuroviji način odnosi živote nevinih ljudi" ovo izjavio lider RS-a koja je na takav nacin i postala,na teroristickim aktovima,ubijanjen nevinih ljudi ,nesrba,snajperima na djecu,granatama po skolama i bolnicama..vi u srbiji ne znate za to koliko vas je b92 i dr unazadili..
Uci cemo u ozbiljnu raspravu a valja navijati za Vels... RS je nastala skupstinskom odlukom prije snajpera i tenkova... Daleko od toga da nije bilo ubijanja ali ganje bilo sa sve tri strane... Prvi metak ispaljen u svatove, pa dobrovoljacka, pa tuzlanska..... Onda opsada sarajeva, granate su padale i po skolama u doboju i mostaru, ne samo po sarajevu.... Samo sto je vise paljbe bilo sa nase strane, ja ne sporim to, jer smo imali čime.... Srebrenica, uzasan sločin... Pustene zene i djeca su dokaz da nije genocid... 8000 za 5 dana!? Nemoguce. I dalje ljaga za moju stranu... Dakle, Srpka nastala veoma brzo nakon pucnja na srpske svatove - skupstinskom odlukom. Idi sada i navijaj, teska tema za sportsku subotu. Poz