Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izetbegovic dade 6 ministarskih mjesta HDZu i to odmah im dao sve vitalne pozicije dok dfu koji je dobio vise glasove daje 4 i to sasvim sporedna.... pa ne bi ni ja pristao
Ah, pa i ti bi tražio 10 ministarsava da možeš. Šta je tu sporno? HDZ i SDA su stari politički saveznici. Tačno mi nebi bilo žao i da se ne formira vlast. Da vidimo kako će provuć "privremeno finansiranje, privremenog finansiranja".
Racionalizacija može, ako će se sprovesti na teritoriji cijele BiH. 4/5 regija, svejedno je.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
e moj Baka ne znaš pregovarati, ni otac ti nije znao, Hrvati će te prevesti žedna preko vode.
Zna on sta hoce. Hoce tri entiteta, da ima svoj kalifat i da u njemi glumi erdogana.
Ne razumijem samo kako mu niko ne spomene PET godina robije koje je dobio i koje se u svakom trenutku mogu aktivirati jer je neregularno preinacena presuda na nuli,mislim na Covica.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ama nema veze, ionako je isto sa ili bez vlade a koja je nije bitno... samo vi sastancite...
Komšicu, ti si pravi kre..n, .ovno SDP-ovsko. De se dogovori sa kloniranim lažumđijom iz Konjica kako razvaliti ovo malo Bosne. Ja većeg jade i mahalaša od tebe nisam vidio. Et, od toliko svatova našli baš tebe da hebu. Tukneš na Zlatomira 100%. E sad si 100% bosanac, al malo sutra.
COVICEVI ZAHTJEVI I BAKIROVI USTUPCI = NEGIRANJE IZBORNIH REZULTATA !!!
Red bi bio da SDA prizna svojim glasacima da je sa HDZ-om u dogovoru oko stvaranja treceg entiteta. "Sve za sitan licni interes" - to je SDA mentalitet. To su tipovi koji bi i rodjenog oca prodali za sitan sicar.
Samo znam da sve pobjednicke stranke imaju sve manje i manje vremena do sljedecih izbora... a svi znamo sta je bilo SDP-u.
IZETBEGOVICI I SDA SU PRODALI SREBRENICU DALI ENTITET ZVANI REPUBLIKA SRPSKA TOSE ZOVE KONSEZUS KAKO KAZE BAKIR PA SAD DAJE COVICU I SAKOM I KAPOM NIJE KOMSIC TO ZABORAVIJO KAPA DOLE KRALJU DF_a
pa ko ove kretene izabra ponovo da vode politiku zar se vama ne cini logicno a kobi moga gradani Bosne biraju iste kretene a sta oni rade za drzavu nista .Ovi kreteni imaju pune depove a dragi gradani vama kako bud I znate sta kreteni od politicara imaju pravo kad vas vucu za nos dvadesetak I vise godina svaka cast na tome a ko in podrzava dradani I znate sta pa dabogda vam bilo jos hiljadu puta gore kada se niate baucili pameti .Lijepi nasi gradani glasaju za Bakira on je Bosnjak oce da pomodne bosnjacima nijeli tako a on sebi puni depove a sta vi dobijete a znam zlatne kasike I pitanje je za vas jesteli zadovoljni sa zlatnim kasikama po svaku cjenu vi ste naj sretniji posto istim govnima date glas pa dabogda vam bilo jos losije a ovi drugi to isto rade glasaju po nacionalnosti I kada ce biti bolje u Bosnu nikada.Kao prvo imamo nesposobne politicare koji nisu usvojili ni jedan zakon sami uvjek uz pomoc medunarodne zajednice on samo mogu da usvoje o povecanju plata to je jedini zakon koji oni ne traze pomoc.Dragi nasi morate da svatite da je rat bio I prosao to se netreba zaboravit nikada ali mi moramo da zivimo danje I da radimi ili sjednite jednom I pocnite radit a ne ovako ko je kriv a ko nije, svi smo mi krivi ali nama treba buducnost trebanam poso to je to bolje sutra za sve nas nije bitno koje boje koze koje vjere svi smo mi zivo bice koje smo stvoreni od istoga Boga I zapamtite ovaj je zivit prolazan.
Čauševićev iskaz državnim istražiteljima: Na Čovićevo insistiranje UIO kupila zgradu u Mostaru vrijednu dva miliona KM. Zgrada je bila vlasništvo Čovićevog kuma!
Sastaje se šejtansko kolo. Kada pročitaš iskaz Čauševića shvatiš koliko su gori po BiH ovi kofol muslimani, a glupi narod nasjeda na njihovu licemjernu priču i bira ih više od dvije decenije. Ali polahko maske padaju, sljedće izbore će proći gore od SDP-a akobogda.
Sve su to ista go*na ali: komsicu svaka cast na zauzetom stranku, izgleda da nisam pogrijesio sto sam mu dao glas, mada je pogrijesio sto je odmah ulazio u tabor sa ovim nacionalistickim strankama, a sto se tice državnog nivoa on je htio da pokaze da smo mi spremni za ustupke ako je spremna i druga strana tj. treca strana sto je u ovom slucaju pokazano da nije... covic je ocigledno veoma vjest manipulator jako dobar pregovarac htjelo se to priznat ili ne i da gleda interes hrvatskog naroda, a s druge strane bakir gleda samo svoj interes i interes svoje stranke ne razmisljajuci ko ga je izabrao i zasto, i da malo razmislja mozgom uocio bih da se na ovaj nacin ustupljanjem hdz daje apsoultna moc u oblasti finansija, da je bilo koja druga stranka upitanju reagovala bi kao df. Samo meni nije nes jasno ako sve tako ide po "ustavu i zakonu" sto onda mi djaba glasamo kad je su ti "zakoni i ustavi" napravljeni da uvijek nacionalne stranke moraju biti u vlasti, zar se ne gledaju izborni rezul
*rezultati
Df ode u opoziciju i zajedno sa SDP-om i SBB-om naprave sporazum i imaju "opozicionu vladu " haahahaha ... xd xd xd ludnica
cekamo veliku ljevicu i onda dolazi buducnost za BIH ... Ljevica + SBB i top !
Pisi propalo da se ne hvatamo za slamcice vise.
Covic hoce po Bosne a fakticki su nacionalna manjina , ta nema ih ni 6-7 posto. Vise Srba ima u Hrvatskoj
nema od ovog nahebavanja sa vlasima nista ... treba napraviti BOSNJACKU DRZAVU koja bi vrlo brzo postala "evropski Kuvajt" ili bar "evropski Bahrein" i da muslimani konacno prosperiraju !!!!
Mislim da su ovi pregovori otisli u pogresnom smjeru...Ako je neko dobio vitalna ministarstva na nivou drzave...onda im ne treba ista dati na nivou FBiH...mislim na HDZ..a SDA treba da brani interese Bosnjaka...a kad je u pitanju ljevica..uvijek se pokusava ljevica stvoriti kod Bosnjaka..akod Srba i Hrvata je čisti nacionalizam
Znači i kod Bošnjaka treba da bude nacionalizam i biti čemo svi isti Poserem ti se u pileči mozak.