Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za @BG izgleda da u vas, nisu samo na vlasti kreteni, ima ih jos ubroj i sebe
Divi genetsko modificirane fizionomije. Šta vam bre to meću u hranu da ste nakaradni
Dokle se god pruza ikakva pomoc ovakvim zlocincima nema mira ni srece u BiH niti na Balkanu... Ovaj \"pobacaj istorije\" je trebalo unistiti posle rata ako vec nije moglo se to uraditi za vrijeme rata...
Zasto onda Karadzicu nije pruzena konzularna pomoc? I on je drzavljanin BiH.
Sta reci o Vucurovicu: KamiJondzija, pjesnik epske poezije u dvadesetom vijeku, gradonacelnik Trebinja, glupander kojem je broj cipela veci nego IQ, seljacina ortodoksna i dobar poslusnik zlocinackog SDS-a..
On je nakon hapsenja izrazio da je gradjanin Republike Srpske, onda neka mu u tom slucaju oni pruze konzularnu pomoc.
OBICICE TEBE TVOJ BRATKO COVIC I LJUBIC USKORO,I PROTESTE CE BRATSKA STRANKA HDZ ORGANIZIRATI NA SIROKOM I U GRUDAMA DA IM SE OSLOBODI BRATKO KAMIJONDJIJA KOJI JE LUPAO PO DUBROVNIKU,TAKO SE MI HDZ-OVCI BORIMO ZA NAS HRVATSKI NAROD SA BRACOM SRBIMA SLOZNO I SVE U SLOZI I LJUBAVI RADIMO.
Do mojega!!!
Sve Divjak do divljaka!!!!
@ Dolina ni vas divljak nece bolje proci :-)
@linjograd Al u racku!!!!
Bozo vratices se ti u Srpsko Trebinje ne brini!
Aman, kakvi su vam to DJELATNICI? Kaj to delaju? Koji je to jezik i sranje?
bravo MVP,haj sad i demonstracioje
Bosanski konzulat mu pod hitno donio 2 metra konopa, da se govno moze objesiti dok ima jos vremena.