Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može se lahko desiti da se Hrvatska proglasi kao agresor na BiH,a srbija koja je započela sve ove osvajačke ratove je amnestirana!
Onaj ko se kao lešinar priduži komadanju bolesnika nije ništa manje odgovoran.
klerofasisti mole za optužene, sigurno im je vjera puna ljubavi i zeli mira fuj pedofili
Na kraju price istina o ratu u BiH.Samo treba nastavit sudenje UN-u , Akashiju i ostalim cinovnicima medjunarodne zajednice koji su ignorisali logore i zlocin.
ideja herceg bosne je tamna mrlja hrvatske i domacih izdajnika !!! u jeku ofanziva prtiv srbo cetnickog agresora okrenuli su ledja bosni i hercegovini,drzavi za koju su dali glas na referendumu o nezavisnosti!!! sramota ali valja zivjeti dalje.
..i cekat ce se..i narednih godina..nazalost!
...kakav je jadranko "komunista" bio...veliki, mnogo veliki..
...eUropejac :)