Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno samoubilacki pravo...mitraljesko gnijezdo na krovu stambene zgrade...a jeste ludi, insani!!!
ko god ima malo mozga, zna da se takva sila kao sto je bila bivsa jna i jugoslavija, a ko bi zelio da je srusi i razori, moze jedino bas nekakvim vidom samozrtvovanja i to u smislu da se ta ista vojska i drzava pokaze kao ubica jadnih i nezasticenih civila. obavezno ukljucen civilni faktor, narod, jer na civile se ne smije, znaci, svezane ti ruke, ne smijes se braniti.
na stambenim zgradama gradili mitraljeska gnijezda, jos prije rata, ne znam kako su oni blesavi stanari to mirno posmatrali...glupost do gluposti...
Ne mogu da vjerujem!!! Pa zar je tramvaj vozio Februara mjeseca 1995 u Sarajevu i kako?! Odakle struja za napajanje
srb-ine, muuuurš
ako se dobro sjecam i prije 92. godine sta se zaklinjali zivotima kada ste izgubili kuku-lele, ode glava
Eto ispade da su tu bolnicu gadjali albanci i OVK!!! Ispade da su u srebrenici pokolj pocinili casnici Hrvatske Vojske a u Vukovaru je Armija BiH naparavili pokolj nad civilima i ranjenicima.. E Radoje Radoje... nije vise 92-ga niti ce se ikada ponoviti. U to ti se svaki Bosnjak smije zivotom zakleti.!!
Karadjicu K.onju jedan zavrsio si, samo molim boga da pozivis dugo i da tako patis sto duze k.rme jedno.
Srpski divljaci1 su gađali Sarajevo.
Jao vidi sta sve ima na istoku, zapad je Mila majka ovim barbarima iz jugoslavije
Bakir Pakaš.
koja komedija, a zna se ko je agresor nad civilima bio.