Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo primjera da ima dobrih ljudi i da se pozitivne stvari desavaju u BiH Drago mi je cuti za ove vijesti... A ovo sto se krade, svi znamo zasto neki kradu i time su dokaz kako kad ne ukradu onda cinjenice mjenjaju o historiji BiH
joj klixa i informacija. Živjeo sam na Markuši i nije riječ o šumi, već se naselje zove Markuša u kojem igrom slučajeva i ima i šuma, jel. Momak je iz Rapatnice, koje je susjedno selo. Jel tako u svakom članku lupate, da znam?
Zar Semir Obmanagic i njegovi semirci nisu otrkili najvece otkrice svih vremena u svijetu?
nasli titulu i kup neko zakopao kod tuzle ukrali im sve
Da je pored Niskog, rekli bi da je Faraon lično koristio te predmete.
prije 3000 godina tu su bile radionice, naselja...a sada nista... Toliko o napretku u BiH :) :)
da bi šta naš'o valja kopati... lakše je lajkati na klixu
ekstra