Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ovo je totalna glupost. kakva ljudska prava? ti ljudi su na robiji. da li su oni mislili na prava drugih prije nego su zavrsili u zatvoru? nek crknu. elektricne stolice treba uvesti u zatvore i prziti jednog po jednog! gamad jedna
Ma kakva crna ljudska prava zatvorenika?! Oni su tamo jer su ugrozili osnovna prava na postojanje i sigurnost drugih ljudi, sad ih jos treba i zaliti?! Ma dajte, molim vas, sto se izvjesna gospoda koja primaju masne pare od gradjanskih poreza ne bave realno ugrozenim pravima svake skupine gradjana/ki u ovoj katastrofalnoj zemlji: počevši od djece u vrtićima, famoznih \"dviju škola pod jednim krovom\", korumpiranih univerzitetskih uposlenika, nezaposlenih koji bi dali sve da mogu raditi, majki/porodilja, penzionera i inih drugih koji vape za zastitom svojih prava! Jok, bitniji su zatvorenici!
Odavno nisam cuo vecu glupost. Kakva crna ljudska prava... pa veća prava imaju zatvorenici nego penzioneri. Imaju 3 obroka, voće, TV, internet, teretane, zdravstenu zaštitu... trebamo se još svi naštimati da nas načuture pa bi im valjda onda bilo dovoljno ljudskih prava. Nikad nama neće biti bolje sve dok one koji su se ogriješili o zakon neko ne natjera da lopataju, da kopaju kanale, da tucaju kamen. Onda bi bilo i manje kriminala i bilo bi više para za sirotinju kojoj treba pomoći.