Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vozi Mujo bicikl i sretne Hasu. Haso: - Otkud ti bicikl? Od susjede. Haso: - Kako to, od susjede? Idem ja šumom i sretnem susjedu kako vozi bicikl....Odjednom se skine, baci haljinu na jednu, a bicikl na drugu stranu, pa mi reče: "Uzmi, Mujo, što ti srce želi!" I ja ti, brate, uzmem bicikl! Haso: - Pa dobro si napravio...šta će ti haljina!!
Morali su se vjenčati, mlada ostala trduna, a roditelji joj strogi.
A đe statistika koliko se puta ženimo i razvodimo, mislim procenat je u zadnjih 50 godina dvocifreno porast'o pa brka ostale statistike? Čitam, PRVI brak se sklapa sa 26,3 god. a vjerovatno treći sa 27 i po' godina :-)))
Republika srpska??? E papci jedni glupi!
Prestani sa Fašizmom. Republika Srpska je konstitutivna jedinica BiH.
Apsolutno mi je jasno da je genocidna tvorevina RS konstutivna jedinica BiH, al nije mi jasno zasto tako generaliziraju i odvajaju je od BiH, poceli kao na BN televiziji, samo spominji RS, nikad nece reci BiH, i onda mi jos na to sve bosnje dolazimo sa ovakvim clancima. Mi smo se pomirili ocito polako da ce se raspad desiti kad im ovako promovisemo RS! Sramotno jednostavno!
Statistika ko' statistika; puno brojeva koji nista ne kazu i malo znace?! Sretno mladencima :)
Nisu losi podaci samo malo vise djece da se radja.
Blago njemu pa je dozivio 89, i jos se ozenio.
Sta su radili prvu bracnu noc???
hmmm prema ovim pokazateljima čini se da ipak neće da bude srpska zauvek :P
A, čiča jesil ju otreso ko šljivu ?