Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo matematike. Razlika u glasovima za Refika je 121 glas. Stoji da fali nekih 160 glasova da se prebroji. Da naizgled je sve rijeseno, medjutim ako znamo da se kao posljednji broje glasaci iz dijaspore tj.oni koji su glasali postom onda su iznenadjenja jos moguca. Pogledajte podatak da je od 209 glasaca koji su glasali postom njih 205 glasali za Stjepana a samo 4 za Refika ! Sto znaci da na svakih ca 50 glasaca jedan je glasao za Refika. Od 160 preostalih 157 za Duju i 4 za Refu??
Ali zato u Srebrenici nije bila neizvjesna nego čista izborna pobjeda ko suza.
Đaba, opet će se Duraković žaliti i nosat će se kutije vamo tamo...
Lendo i Dujo proljev sam dobio odma jbt jedan iz SDA drugi iz HDZ e moja bijedo bogova hljeba dabogda gladni ostali.
Što, kontaš da bi bolje bilo da je došao neko iz RS-a za načelnika da se ovi ne svađaju
nema BiH napredka dok se neujedine SVE PROBOSANSKE stranke jer kao sto je moguce da ovdje pobjedi prohrvatski kandidat tako su PROBOSANSKE stranke izgubile u Varesu i Veliku kladusu, Odzak i td...
DOGOVOR JE KONAČNO PAO U MOSTARU ! Podjela FBiH i Mostara na Herceg Bosnu i osatatak , koji će naknadno dijeliti (možda i bez rata) Izetbegović i Abdić. NAkon toga će Izetbegović u svom dijelu proglasiti Islamsku državu a Firekt nekakav Srpsko -Ruski BAntustan ili banana republiku ! ZAsad samo hebe stavr TUZLA. Razmišlja, duboko. Čime je Iztebegovići zadužiše i oslobodiše ! http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=29792
SRUŠIMO KOLINDU i rušitelje FBiH i BiH ! DOSTA JE VIŠE BILO !
@plaq ...ne izazivaj zemljotres.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da BAkir izgubi još jedan grad bilo bi katastrofa, i očito DOGOVORNO zapišavanje GRANICA HERCEG BOSNE u nastanku. Moguće je da mu Dragan ODUSTANE OD NOVOG, u zamjenu da BAkir odustane od PDVa na 1,4 milijarde KM prometa na Draganove kladionice. ETO TI SAD koliko je DRaganu svaka opština vrijedna. PRODAO JE NOVI za 180 miliona KM GODIŠNJE, CIJELA TRANŠA MMFa za PUK ! Ali i BAkir ima PLAN: FADIL ĆE DATI OSTAVKU, kao žao mu radnika i onda oko 10 000 analitičara nastupa KO ĆE U FOTELJE.
OSVJEŽENJE VLADE FEDERACIJE, valjda ste sinoć ćuli, na FACE TV. Vlade koja je inače izuzetno snažna i dinamična, dodatno stabilizovana sa Fahrinim kadrovima koji ukjluče brisače kad pregaze djevojke na pješačkom i tri bagera na brani Vranduk. ZAtim ide normalna period uhodavanja od tri mjeseca nove vlade kada je novinari (prevođeni demokratom F.D.R. Fahrom Delano Radončićem ) ne napadaju takozvani gratimperiod PA NEĆEMO NI MI. I zađosmo dooobro u 2017 !
@plaq ...mahala veli da je bakir fahri obećo predsjedništvo u sljedećem sazivu. i još mahala veli da su viđeniji sda-ovci kontra minder-tala njih dva. morebit bidne veselo u sda uskoro...
najneizvjeznije je bilo u jedonom od vakufa (ne sjećam se kojem), gdje su se borila dva šupčića, nesib i mesud. bez obzira ko je pobijedio, predlažem da se vakuf preimenuje u Fakuf.
@Vlahobran91. pa, eto, ti...
@Vlahobran91 Ti i drinski ste definitivno najveći retardi na ovom portalu, s tim što si ti za nijansu veći. Njemu se čovjek makar nasmije.