Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ponovo izuzetno "bijesna" sam se kući vraćala...upravo radi onih koji su u gradu bili...prolazeći kroz gradski park...pa sve do G. Trga...posmatravši...koji su tu...a nema ih na mjestu zakazanog ...DA BUDEMO SKUPA NA NOGAMA ...".1.7.2013 "!!!NIJE TO BILO KOJI DATUM .. SRAM IH BILO...NE ZNAM KOME GLUME GOSPODU...ILI SU BAŠ ONI KAO NAŠ VRH...POKVARENI...I NE IDE IM U PRILOG BILO KAKVA PROMJENA ZA DOBROBIT NARODA...KAKO BIH ONI BILI "VELIKI " AKO NEMA MALIH....IMA MEĆKA DA ZAKUCA I NA NJIHOVA VRATA !!!MI IMA DA ISTRAJEMO ...KOJI SMO ČISTE SAVJESTI....POZZ.
sta je ovo u picku materesinu svi imaju starke na nogama ,i to iste boje
Cudo nisu kilu cevapa razbacili na rostilj :)..
kad misli klix objaviti da je lisicki izbacila williams sa wimbledona?!
nevjerovatno, ovi protesti su skoro pa smiejsni....ej a da pocnete strajk gladju mislim da bi to tek zabrinulo pandurevicku ili slavuja ili vec kako se zove(on kao da je gangster ima nadimak)
Čuj "skoro" :)
svaka cast...ovi politicari mora da su se mnogo zabrinuli sto su im ova djeca dala otkaz...
Eh, javit će se oni kad im nestane soli... Lahko im je sad sjediti i piti kahve...
Svaki put je ovako, i svaki put ta ista raja iz White-a, Česme i drugih lokala nijemo posmatra dešavanja. Tablete u ruke i četuj po Fejsbuku :( Al' nema veze, imat će i oni sutra djecu...
Takav smo narod, ali evo kao budi se malo svijest, hoce li se probuditi vidjet cemo...