Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi sluge - servilni - serbi - servi svi nismo isti, nek znaju to muslici, ja bih naprimjer bio siguran da su moju pobili te tamo u toj grobnici, ali ima nas dosta koji mislimo kao bojan bajic ;)
havala Allahu sto se izborismo opet da budemo muslimani, dzaba su nam Servilni pokusavali to ukrasti kako bi se bolje osjecali u svojim kompleksima, ali sve dodje u svoje vrijeme :D Da znaju koliko njih su Turci, hahahaha ;D
Sto se utrkuju Bosnjacki politicari.Izgubili povjerenje kod svog naroda pa sada traze mrtve u pomoc.Pih gadovi gadni,sto ih do sada niste iskopavali, vec nakom toliko godina vase vlast sad ste nasli vrijeme za njihovo iskopavanje.Igrate na narodni sentiment,a ne igrate na ekonomiju i ostalo sto ljudima zivot znace.
Nele nemoj da si cinican.. vjerovatno im pise na kostima da su bosnjaci