Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Azbest-cementnih ploča na fasadama i po krovovima puno je i Sarajevo, pa to nikoga ne brine. Fasade nebodera preko puta stadiona Koševo, ili stambenih višespratnica u ul. Hamdije Čemerlića kod Shoppinga na Grbavici, samo dva primjera. Koliko zbog toga udišemo kancerogenog azbesta, i sam Bog zna - Zavod za javno zdravstvo niti to mjeri, niti upozorava na to
boze sacuvaj
stvar je jednostavna: kad bi oni počeli raditi svoj posao, porasle bi i kritike, i oni bi postali obični i ranjivi, postali bi pošteni ljudi, realni. Ovako, jednom u dvije godine kad presjeku vrpcu, političari su heroji i borci za narod, supermeni. Cijelo ostalo vrijeme sve nam propada, i oslanja se na humanitarnu i dobru volju volontera i pojedinaca.
Ta će nam škole!