U Banjoj Luci danas oko 30 stepeni
0
Najhrabriji Banjalučani se već kupali u Vrbasu
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boze sacuvaj nemozes normalnog komentara procitati :s kud nije milja cista da i miovako uzivamo :)
EVA SRBA NA VRBI POGLEDAJ DOKAZ UFATIO SE ZA UŽE KO MAJMUN .......SRBE NA VRBE
@ sdfsadasd ma naduvaj mi se rcavije kretenu... moj otac nije nikog tjerao...a ostalo je bosnjaka u BL cijeli rat koliko hoces... cuj bjezati... panglaro sje.ana ti sa puskom ne bi mogao izaci iz Sarajeva, jer bi te kantonalna policija odmah provalila te, kao maloumniku, oduzela oruzje... idi u PM...dodji sa puskom ili bez puske...budes li srao dobices vec od nekoga po glavi, budes li normalan niko te nece ni primijetiti i zdrao...
@ sdfsadasd Stisni sad, p.i.č.k.o, pa otiđi tamo sa puškom. Nemoj nam generacije trovati svojom mržnjom.
M\'a\'t\'e\'r ti konjsku. Je li i tvoj otac proganjao Bosnjake po Banjaluci za vrijeme rata. Bjezat ces ti kad tad sa traktorom ili bez.
@sdfsadasd Ma vrati se i ponesi pusku...samo nemoj pucati..jer ako zapucas svi cemo odmah upaliti traktore i pobjeci u Srbiju..heheheh o jbte...kakav konj
Imao sam i ja nekad Vrbas, pa su me istjerali c\'e\'t\'n\'i\'c\'i iz moje Banjaluke. I ja sam se nekad kupao na Vrbasu, ali sada gledam Miljacku. Sada se tamo kupaju c\'e\'t\'n\'i\'c\'i iz okolice Knina i Vukovara. Vratit cu se ja opet na Vrbas ako Bog da s puskom u ruci, pa makar mi to zadnje bilo.
Ma kakvi Banjalucani... ovo ni vidjelo Banjalucana. Bez najmanje tri generacije u gradu nema Banjalucana, ovo su vjerovatno Manjacani ustali iz zimskog sna. A sta je ovde uostalom cudno? Ja sam se u Vrbasu skoro svake godine kupati jos za 1. maj.
Kupaju se u govnima Gornjeg Vakufa, Bugojna, Donjeg Vakufa, Jajca :)
@Lea Ti vidim poznajes ljude sa slika pa znas ko je odakle,znas im siru i uzu familiju i znas jesu li dobro rucali prije kupanja u mrzlom Vrbasu. Ti si tipican primjer malogradjanke, u malim sredima svi sve znaju. Pamet u glavu, nije dovoljno da si stigla na asfalt i nabacila Dior, tuknes na folklor. (uz duzno postovanje svim KUD, i cestitim ljudima, ovo \"folklor\" je tu samo zbog plime - rime....primitivizam se ne bi rimov\'o).
Sta pjenite federalci...skupite kintu ponesite pive i okupajte se i vi malo...onda recite da ne valja... 2011 je, nemojte biti levati...
Znas ti grafit u SA koji su svim dosljama Sarajlije napisale: \"Karadzicu, Karadzicu ljubim te u bradu, danas zivio na selu a danas u gradu\" :D E to ti je smece uzrok jedne agresije seljaka prema gradjanskoj svijesti. zato ti i politika i zivot imaju medje s nacionalnim zastavama
A ja i hrabrosti okupati se na 30 stepeni C?!
DE NE KAKITE PO SARAJEVU I SARAJLIJAMA. DANAS U SA NEMA 20% PREDRATNE RAJE. OD VEC SMO PROVINCIJA KAO I BANJA LUKA I SVAKI DRUGI GRAD U BIH. CITAJUCI KOMENTARE NA OVOJ TEMI, KAO I NA DRUGIMA VIDIMO DA ZLO KOJE JE POSIJANO MEDJU NAMA NIKADA NECE DOZIVJETI PROMJENU... ZAO MI JE GENERACIJA KOJE CE ZIVJETI I UMIRATI ZA NEKE KVAZI OSVETE KOJE IM NISTA DOBRO NECE DONJETI.
mah klipača pod ruku i idemo se trkat mi sarajlije vs vas banja lucana ko je hrabriji :D
Ovaj članak o Vrbasu i Banja Luci postade nacionalistička priča, a posebno za gradsku raju koja je sve ali gradska raja nije. Oni koji se žale na Vrbas i sl. i kažu mi imamo Neretvu, Unu, a predstavljaju se kao\"Sarajlije\" nemate Vi ništa da Vam bilo koja ta rijeka protiče kroz Sarajevo VI bi to uništili, a sam je pokazatelj kada odete na Neretvu šta iza Vas ostane, isto ono smeće koje svaki dan bacte po ulicama Sarajeva, po miljackoj i sl. ŽIVJELE LJEPOTE BOSNE I DOBRI LJUDI.
Uvijek mi je ova gradska \"raja\" bila kul. Ti ljudi bi popljuvali sami sebe da bi se uvukli u srpsko-hrvatski šu..., a one koji ipak pamte šta se ovdje kroz historiju događalo, te koji nemaju pileći mozak etiketiraju kao nacionaliste i seljake. Pi.š.am vam se na to građanstvo. ;)