Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Lejla!
molio bih \"strucni ziri\" sastavljen vjerovatno od mesara, vodoinstalatera i ostalih strucnjaka da se manu fotografije jer ova fotografija nema ni kompoziciju ni wow faktor ni nista cime bi se mogla proglasiti najboljom, ovo je fotografija koju je neko snimio zeleci da snimi cjeli prostor u koji je ovo nesretno dijete slucajno uletilo ko samar budali...nidje nista nidje veze... katastrofa
Ova me fotografija tjera na blud
Uspjela je hanumica od početka otvaranja takmičenja uslikati na izložbi slikicu pa čak i poslati slikicu i sakupiti 1000 lajkova...sve komentari prekrasno,super i sl. Slika je tako turobna,misliće turisti da dolaze u neki scary turobni grad....
Haj budi MUSKO pa me pogledaj !! http://adf.ly/3zflV Ne boj se ;)
Bez\'ze
bih je puna isfrustriranih, negativnih i nedomisljatih ljudi..ovo se odnosi na komentatore ovog clanka...ako vam je toliko krivo, uputite zvanicnu kolektivnu zalbu organizatorima...pitam se da li se iko ovdje uopste bavi fotografijom... sto se tice same fotke, vidi se da nije bio profesionalac na djelu..a koliko znam, ovo takmicenje se i ne odnosi samo na profesionalce...meni slika ima duha...ima neku pricu...i zato mi se svidja..
Ovo je smijesno
Zao mi je sto ikad postavih fotografiju da bude u konkurenciji u ovom glupom takmicenju..Od pocetka su jedne te iste slike u igri, naravno vecina ih je postavljena prvih dana i logicno da imaju i najvise glasova..al dobro, u skladu s tim su i ove smjesne nagrade..
fotografija je interesantna, a mislim da ovi negativni komentari nisu konstruktivni. umjesto pljuvanja, bolje dati sugestiju (ukoliko ste uopste kompetentni)
Koju nam je posluka Lejla thela porati
Ja sam ovu fotografiju već negdje vidjela! Samo još da skontam gdje i prijavit ću... Ne mogu da vjerujem...
ti stvarno jesi tupac
Steta, sve se devalviralo i postalo pateticno, mjerilo opste vijednosti je postao facebook i klikovi. Pobjednicka fotografija je neinventivna i podrazumjevajuca, apsolutno neprepoznatljiva i dosadna pozadina i izgubljeno dijete, za ovakve fotografije postoji samo format all. Steta sto se sve nakon nekoliko krugova pretvori u familijarni foto album i upropasti se lijepa ideja i tema.Zao mi je lazne nadu koju je Lejla dobila i nadamo se da ce sa novom kamerom imati makar nekakav kontekst u kadru a o kompoziciji mozemo da mastamo.Steta
Pobijedila je jer je sakupila \"tisuću\" glasova putem facebooka i to je meritorno kvalitetu slike. Presmiješno... Ako želite pobijediti sakupite \"tisuću\" fanova i Olympus je vaš.
meni se svidja trnoruzica :)
Olympus TG-310 ??? kako ce to bilo kojem ozbiljnom fotografu pomoci ????