Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odu, i ne vrate se ;-)
Evo snimak za zainteresovane https://youtu.be/SW_reAjEZug?t=2s
Ubrzo će otvoriti travnički fakultet u Lajpcigu ....
Istočni njemci su nam nekako blizi po mentalitetu (našem lopovskom)
Grad ima veliki potencijal u turizmu..prije svega PLAVE VODE, STARI GRAD, ŠARENA DŽAMIJA, SAMOSTAN GUČA GORA, KUĆA IVE ANDRIĆA, SUNČANI SAT, VLAŠIĆ..Lutvina kahva, čuveni ćevapi, Vlašićki sir....itd, itd..nažalost SDA je ovaj grad dovela do propasti, odnosno Selmani, Lende itd.
Ma samo mi cevape daaaj , te znamenitosti JOK
Fino je u Leipzigu =)
Jedino je Sarajevo grad u BiH i jos neki a ostalo nista
@Conchita_Wurst, tako je...SA je grad ovo ostalo su selendre!!!
jebalo te tvoje sarajevo ima stopu kriminala vecu od 95% gradova europe, jest grad po velicini ali ga postepeno unistise tzv kamatari i sl. krimosi
Svake godine jedni te isti ljudi idu.
Kad švabo dođe i vidi "Trg grada Lajpciga" treba mu prevoditelj da mu kaže da se radi o njemačkom gradu Leipzig-u a ne Lajpcigu..
Grad gdje je nobelovac roden. Danas samo poznat po Bolnici koja podsjeca na snimke iz Cecenije i lafo cevapima i siru.
lafo cevapima? ne kenjaj znaju i ptice na grani da je travnicki cevap i danas najbolji
Jel ovaj klix iz Travnika
Jest