Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želim se zahvaliti DR Alabi, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem na poslu on vam može pomoći da to riješite, možete ga kontaktirati direktno na -Email- [email protected], možete mu poslati i Whatsapp/viber na ovaj broj +1(425) 477-2744. on je prava osoba da vam pomogne oko vašeg bračnog problema, želim vam sve najbolje.
Želim se zahvaliti DR ALABI, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem na poslu, on vam može pomoći da to riješite, možete ga kontaktirati izravno na -Email- [email protected], možete mu poslati i Whatsapp/viber na ovaj broj +1(425) 477-2744. on je prava osoba da vam pomogne oko vašeg bračnog problema, želim vam sve najbolje.
Babo i otac svoje dijece ce se vratiti kuci ,Njemu je duzna drzava izvinjenje u ime onih koji su ga odvojili ud porodice nevinog i bez ikakvih dokaza je lezaou u jednom od najgorih kazamata svijeta.Ludilo septembra jedanestog 2001 i strah koji su Amerikanci imali je direktna posljedica ove nesrece koja je ove naturalizovane Bosnace odvela tamo.Nadam se da ce Americka vlast oficijelno se izvinuti ovim ljudima i bilo bi lijepo da im ponude odstetu za sve sto su im ucinili time bi barem malo uspijeli oprati mrlju u svojoj demokratiji na koju se kunu.Tuziti Ameriku bi mozda uspijeli nesto dobiti ali jedino ako imaju novac da unajme dobrog Americkog advokata.Mada smatram da bi njbolji gest bio da Americka ambasada ove ljude prihvati i ponudi im pomoc i nadoknadu time bi i ovi ljude pridobili sebi jer nakon svega ne bi zeli ni pomisliti da neku glupost pokusaju napraviti time bi samo nanijeli sebi i nama zlo a u tom slucaju bi opravdali svoje lezanje u Gvantanamu i cak bi podrzao deportaciju i sudjenje na dozivotnu robiju. Nek budu mudri i nek sa svojom familijom provedu buduci zivot i pokusaju preci preko svega za sve nas i da svi u toj nasoj bosni imaju bolju i sretniju buducnost.
jel ova na slici nadja,hej budale...pa nije Bog zapovjed dao da se one ovak oblace,stoka,ovim maskaradnim nosnjama samo doprinose da ljudi sto vise pljuju po islamu i strah od islama...glupace sigurno placene da crne islam po eu i svijetu!stoka!