Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdajnikovo mladunce :):):) blago nama sa njim
Kaze rahmetli-Alija kad je izasao iz zatvora: \"U mene mali nije los samo nesto ne voli skolu....!?\" ... uvjek se ismijem kad se sjetim... :))))))
Sve vas staviti u jednu sobu, bez hrane i vode i nema napolje dok se ne dogovorite.Lako je laprdati dok se zivi na tudjoj grbaci.Plata za koju se svi otimate gospodo kao i razne benificije su izdvojene od zajednickih sredstava ,prema tome shodno vasoj plati ispunite vasu zadacu.Uradite ono za sta su vas ljudi izabrali,cinite dobro zemlji koju toliko volite.Na kraju krajeva iz tih razloga ste se i kandidovali na postojeca mjesta ili se varam? Ovo sto prikazujete trenutno je ravno cirkusu.Kao da nam nije bilo dosta rata i poslijeratnih poslijedica.Dajte tom narodu malo svjetla napokon.Ovo sto se trenutno vidi je zalosno.
Evo vec vidim naslov u Februaru \"Nadam se da ce vlast biti formirana u Martu\" Bakir Izetbegovic.
koliko vidim i BiH i Belgija funkcioniraju i bez vlade, tako da ovo sve treba poslati na biro a vladu sastaviti od službenika koji rade bez obzira ko je u vladi
Juniore kacete u (EU),,,,,Bugari su davno u Evropi. -pitaj Dodu sto nismo i mi !
Nešto ne kontam jeli ovaj Izetbegović Hrvatski član Predsjedništva ili Komšić???
@SARKOZI TAKO NEKA SJEDE SVI, A COVIC, CAVIC, DODIK, TIHIC, KARL BILT NA GOLI OTOK DA NAROD SEBI DODJE, A PA DA RADONCIC
Provodjenjem presude Sejdic-Finci ce se ukinuti konstitutivnost naroda i uvesti konstitutivnost teritorijalnih jedinica. I neka onda sjede pripadnici svih nasih naroda i narodnosti u vlasti.
@siroko... imamo i slucaj SEJDIC-FINCI, da se implementira, a potom jednog predsjednika, i ti obrazovanog, a ne ove, po dva prevodica iza glave im sjede hahahahaha bruka, covic, u zatvor, bakir na goli otok, zeljko is the king, al i njeg u penziju, novog covjeka postaviti a ovo sad, s karl biltom, podrzivacem agresija, na bih, pa pod hitno sporvesti anex 7, ovo je uzas, zahvalimo kompromisnom tihicu, a cuvajmo se njegovih tajnih agetana to je ta zvana seljacka tihi skola
bakire izdajico
Kakva je gradjanska BiH ako vecina Hrvata, Srba i muslimana zivi na selu ? Cim se pobjednicke stranke iz ova tri naroda dogovore vlast ce biti formirana. Po ustavu BiH u BiH su konstitutivni narodi a ne gradjani. I to ova tri naroda: Hrvati , Srbi i oni koji se zadnjih 18 godina izjasnjavaju kao Bosnjaci. Kad se ukine konstitutivnost naroda imat cemo konstitutivnost teritorijalnih jedinica koje ce biti napravljene po nacionalnom kljucu, kao u Svicarskoj. U svakom slucaju, u seljackoj drzavi nema gradjana.
SAMO SE TI NADAJ I SABUR NEMOJ SE VRUC VODE NAPITI
BAKIRE AKO SI ZA DOBROBIT OVE ZEMLJE SKLONI TIHICA SULEJMNA OD SEBE, DOK JE JOS VRIJEME, MADA I TI MOZES SKUPA S NJIM, IZDAJICO Mislim da sad sve postaje i jasnije zbog cega su i izbori ovako prosli, tj. zbog cega su namjesteni. Ako deteljno procitamo i intervju iz Avaza s Biltom, vidjet cemo, da podrzave srbe, i bosnjacke lidere kao Sulejmana Tihica, koji su za podjelu zemlje, to jeste za prodaju, i za zavrsavanje Milosevicevog projekta. S obzirom, da nije bilo moguce prosle godine kad je dolazio, odlucio je opet. Ipak podsjetimo se da je Karl Bilt pomogao Biljani Plavsic da izadje iz zatvora ranije. S TOGA OVAJ KOMENTAR JE POZIV SVIM PATRIOTIMA DA SE UJEDINIMO I DA NE DOZVOLIMO SAVEZU, SDA, SNSD, SDP, SDS, DA ZAVRSE ONO STO JE SRBIJA POCELA I IZVRSILA AGRESIJU I PROTJERALA NASE GRADJANE IZ ISTOCNOG DJELA, GDJE SAD UZ POMOC, ASTONOVE, DORIS PAK, KARLA BILTA , EU I POKUSAVAJU DA TO LEGALIZUJU, SVI ZA BIH, GRADJANSKU ZA SVE NARODE, BEZ OVIH KOJI SU SADA.
KOJE GODINE, AKO BIDNE BIDNE