Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na osnovu chega si uspeo doneti taj zakljuchak,kad je sastav VLADE u potpunosti ISTI,iskljuchujuci samo gos, Harisa !!!
Ako te vlade bude sigurno joj na čelu neće biti nitko iz SDP-a. Na čelu će da bude Hrvat iz jednog od HDZ-a. Onda mogu da zaključim da ovaj priča gluposti kao i obično.
pa bili smo u prilici sa sdp-om imati min.za borce, pa nas sa svojim precednikom nazvaše rušiocima Bosne
Nermin Niksic? Iz Niksic-a, Crnogorac?
Ono što se najavljivalo u kuloarima ovih dana obistinilo se! U predvečerje prvog dana Trećeg mjeseca, što aludira na prvi dan Trećeg entiteta, nestalo je signala FTV-a na području većeg dijela Hercegovine! Kao kolaterarna šteta nastradao je i signal BHTV-a! Do 3.3. trebao bi prema neslužbenim najavama biti ugašen signal na cijelom području HFJ u BIH (Hrvatske Federalne jedinice u BIH) Ovakva informacija već mjesecima kruži u krugovima bliskim HERI no HERA još nije službeno preuzela odgovornost za ovaj događaj...