Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto neka smo mi okrenuli ledja jedni drugima a oktenuli se turcima, rusima ili svabama koji su nas uvijek kledali kao koloniju inizrabljivali za svoje interese pa kad hocemo da budemo robovi drugima umjesto da vjerujemo jedni drugima na osnovu zajednickog mentaliteta, kulture itd gradimo prosperitet na tako divnom geografskom podrucju koje bi svaki narod EU samo pozelio, onda neka nam i bude jer bolje ocigledno ne zasluzujemo nego da drugima lizemo j.aja
Tebi je blizi musliman iz Kine nego Maca sa Pinka zar ne? Zato ato takp mislite i jeste najbjedniji u Evropi.
bravo gazija, nema se sta dodati....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nama su te rezolucije i j..ale mater.
Slabo rezolucije piju vode. Bosnjacki politicari gledaju u evropske predstavnike ko gladan ker u gazdu cim Dodik nesto kaze, nemaju muda ni odgovoriti a kamo li sta uraditi. Hrvatima godi sve sto Dodik truni. Sto se bosnjackih politicara tice Dodik ne mora otcijepiti RS, moze federaciju pripojiti RS i opet reakcije ne bi bilo.
Eno Puljić javno obznani da se crkva izričito protivi trećem entitetu ili bilo kakvim opcijama na etničkim osnovama.
Slažem se s tobom u potpunosti, ali on nije samo vjerski poglavar već i ambasador jedne od najmoćnijih i najutjecajnijih članica međunarodne zajednice.
OBJEKTIVNO SVI MI DOPRINOSIMO DA DRZAVA DODZE U PITANJE,JEDNOSTAVNO NEMAMO ZRELOSTI DA NAPRAVIMO FUNKCIONALNU DRZAVU.NESMETA DODIK U SARAJEVU,ZENICI ,TUZLI,BIHACU,GORAZDU I OVOM DJELU DO MOSTARA.TREBA POGLEDATI ISTINI U OCI OSIM BANDITIZMA, KORUPCIJE,RAZBOJNISTVA I KEROVA TU NEMA NISTA STO LICI NA DRZAVU.
nece meni stranci u ustavnom sudu, eu parlamentu i ohr-u odlucivati kaku cu ziviti. ustav bih jasno kaze sta je nadleznost drzave a sta entiteta. nikakvi stranci nece tumaciti ustav i meni govoriti sta cu slaviti. Republika Srpska je za srbe svetinja za koju smo krv prolili, i svoju i muslimansku. njene nadleznosti su neotudjive. ko god pokusa prenos nadlezosti, SNSD ili SDS, doci ce masovnih nereda i revolucije. BIH moze opstati u dejtonskom obliku i funkcionisati besprijekorno da nema opstrukcija sa muslimanske strane i pokusaja degradacije institucija, identiteta i nadleznosti RS. to vodi samo u srpski kontra odgovor i to vodi u raspad BIH.
Pa jedino je ovdje istina da ste prosuli Bosnjacku krv. Nismo zaboravili niti imamo namjeru. Shutimo i samo vas gledamo a Bgm. se bojim da ta republika ne nestane onako kako je nastala. Bosnjak trpi ali smo na granici.
mini mozgu, je li ti stvarno misliš da će srbi dok god budu puhali rujama u jaja išta napraviti, neda neko ko se pita. Neće niko ruse ovde, zar ne kontaš, može samo opet biti gore za vas, zar ste toliko kratke pameti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
referendum ce se odrzati a garant toga je odlucnost predsednika Mileta..a vama petorici bi on rekao gde da okacite to vase brabonjanje samo zauzet je danas..otisao u Rusiju
još jednom paša moj solidni, hahahhahahahahahahaha
to je realnost dobri moj dis..cim ustavni sud srpske odbaci zalbu bosnji raspisace se referendum..tako je i najbolje, da se pitaju gradjani i obavezu svoje predstavnike u vlastima da postupaju u skladu sa voljom naroda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
aaaahihihihihihihhihiii...vidim puna sala kad se raspravlja o bih :)))))....kako li ce tek sad kmecati sunistanci iz federacije....dejton ostaje na snazi :)))
Kako cete vi kmecati kad vojska izadje na ulicu i s tenkovima i skine sve zastave susjedinh zemalja sa institucija...sta mislis kako cete to sprijeciti
znam da se spremate za uspostavljanje sunistana....ali jaro...ima cetnika dosta da vas doceka :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (11)