Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto ja sam Srbin, ali ove naciste mrzim jednako kao i ustase i balije koji se furaju na istu stvar... Pa kako mozete da velicate one sto su vam babe i djedove ubijali po logorima...kretencine nedorasle... Srbi i nacizam...jbte pa o ide zajedno kao eurokrem i rasol...
Упалило у Украјини па хоће да инвестирају и код нас.
Izgleda Zarkane... Kad vidim samo ovakve debile muka mi dodje... Necete u RS-u...gnjide...
Pa Hitler je želio potamaniti Srbe.
Ne ulazim u zločine, samo ne razumijem.
Ovo treba pobiti bez razmišljanja, majku im jbm nacističku.
a sto im sakrivaju lica, treba narod da vidi ko su.........
mene ovi bijedosi ne interesuju. to je sacica govana...mene brinu oni sto sjede za katedrama!
Dobro je da kod nas nema nacista (nacionalista), vjerskih fanatika, fašista, neonacista i ostalih zalupanih idiota.Mi smo antifašističko društvo, koje se suprotstavlja svakoj segregaciji na svakom pedlju naše zemlje i u tome naši političari pregalački istrajavaju boreći se za jednakopravnost svih naroda i narodnosti, svih slobodnih ljudi i građana naše zemlje... To i jeste razlog da nam mnogi zavide pa čak i EU koja se boji da ukoliko uđemo u EU naši visoki standardi mogu da naruše njihove etnonacionalističke oligarhije i da otvore oči napaćenim građanima Europe željnih slobode i demokracije kakvu imamo-mo mi.
Nacizmom se može smatrati svako nasilno nametanje svoje ideologije i "prisvajanje" te iste etničke skupine izvan granica matične zemlje i nasilje nad drugim etničkim skupinama u cilju "ujedinjenja" svih prirodno predodređenih članova te grupacije. Ali ni u kojem slučaju ovi pogani smrdi se ne smiju poistovjećivati sa njemačkim nacistima.
Dok mama i tata daju dzeparac mogu ove igrarije....
Zatucano da ne može biti zatucanije.
Nije mi jasno imaju ideje Hitlera i pozdrav njegov ,a on htjeo da ih potamani pa nije mi jasno sta zele ovi ljudi.
hahaa,tuga ko brdo
a što im sakriste lice :D:D
UMJESTO DA SE OTVARAJU RADNA MJESTA I SIROTINJA ZAPOŠLJAVA ONI OTVARAJU NOVE STANKE I PRAVE NAS JOŠ VEČU BIJEDU I DA SE VIŠE MRZIMO A SAMO NJIH NEKOLICINA UŽIVATI. ZAVADI PA VLADAJ
Hej ironije li kad se srbin proglasi nacistom.....
Neizlječiva bolestm naročito ako bolesni i ne žele da se izliječe. Kunem se bogom da mi je ovakve likove u jednu ruku i žao. U kakve budalaštine traate jedan jedini život da ni svjesni nisu koliko lijepog, plemenitog i ljudskog propuštaju. Ali šta je tu, valja nam se pričuvati koliko može od ovakvih. Neka im Bog pomogne, ako je to više i moguće.
Udruženje shizofrenicara na redovnom druzenju.