Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li biste mogli da mi pomognete da stupim u kontakt sa Gospodinom Spasovicem? Hvala Anica Lazin-Nonveiller
@neko Šta se desilo u Dobrovoljačkoj, i da se sve kaže malo je prostora. Dogovor je postojao i nadam se da to znaš, a što dogovor nije ispoštovan nije kriva JNA. Mogao bih ti ispričati neke detalje u vezi Dobrovoljačke samo kad bi našli u četiri oka, pa da vidiš da medalja ima dvije strane.
@laufer: hajd majke ti reci mi sada koji se to zlocin desio u dobrovoljackoj! Bio sukob vojnih jedinica. Ako to grcevito pokusavanje namjestiti neki zlocin ARBIH ispada samo vojni sukobi u Tuzli i Sarajevu onda mi to samo potvrdjuje da su one stvarne zlocine, one protiv civila, djece, zena, ucinili srpske snage. evo link pa se informisi .. istina uvjek boli# http://www.icty.org/maps/eng/bih/bih_en.swf
Što je pojedince uhvatio strah zbog potjernica. Treba odgovarati za zločine.
podici spomenik kao sjecanje na ovu velicanstvenu bitku za odbranu bih. eto rjesenja. ljudim akoji su branili bih dati dozivotne premije od 2000 KM, finansirala bi se od ratne stete koju srbija i crna gora trebaju da placaju dok postoje.
ovi iz srbije su se bas usmrdili prvo se provale bace patku pa sad bi kao pregovarali neto bi trampili itd itd usrana demagogija plasirana iz SANU-a.vec vidjeno ;ali BIH se sposobna nositi s tim vec smo to dokazali.
ima on prečeg posla sa mladićem i drugim građanima srbije
Ma nemoj šta reče.
Jos jedna velika blamaza velikosrpske politike u BiH.