Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar ima tolko rodbine pa da im svima nadje posao il je tu uracunao i stranacke poslusnike
joj klix ne kakite vise sa mrtvim SDA-om
koja laz .....borac je sda unistila i raskucila ... dagoja je bio samo pijun ....imovina borca se pljackala od rata na ovamo za sta je sda odgovorna ....potencijalno zaposljavanje nema veze sa javnim sektorom jer i ako dodje do istog doci ce u privatnom sektoru ....ovaj qrcev nacelnik je isti kao i svi do sada ... mrtva seljacina bez struke i vizije ....ima samo viziju koju mu salko selman plasira ....ko glasa za sda u sbk dabogda mu djeca u borcu radila i da budu placeni kao sto su sda vodje placali decenijama radnike koji su dusu na poslu ostavljali ...admire zabij se u guzne dubine i veslaj .... da imas imalo mozga i obraza nebi bio u toj stranci ....plinovod vodovod i te price ...hehe to su gluposti.....ako voda i ode odavde gradjani nece od toga nista imati .. pa oni nisu u stanju obezbjediti stalno vodosnadbjevanje u cijelom gradu travniku kamoli da rijese taj problem sire .....kulture sto se tice treba vas zadaviti mamicu vam seljacku ...
jedan od kapitalnih projekata je asvaltiranje ceste do njegove kuće
ovo je samo dokaz straha sda u travniku od cinjenice da ljudi napokon vide i gledaju svojim ocima. sda je preko 20 godina imala jasan monopol nad kombinatom borac, dagoja nekoliko mjeseci u kojih je otpustio veliki broj sda miljenika koji su se u borcu samo nalazili na platnoj listi, a nisu ni znali gdje im je radno mjesto (ftv novinarka nadja ridjic-begicevic i ostali)
SVAKAKO SUDO DA SI UPRAVU,ZIVA ISTINA,BACA LJAGU NA MUSTAFU DAGOJU KOJI JE POKUSAO SPASITI BORAC,ALI NE MOZE GA SPASITI KAD JE CORHODZA(SDA) UTAJIO 22 MIL MARAKA POREZA I DOTUKO FIRMU DO KOLJENA,TAKODJE I HADZIEMRIC JE GODINU IPO U TRAVNIKU I NISTA NIJE URADIO,MOLIM SVE POSTENE GRADZANE DA GLASAJU ZA SAMIRA CURICA I SBB
Ja kolko znam SDA je uništila Borac i sad njihova djeca imaju kuće s bazenima i žive po londonima i bećovima i imaju apartmane u Istanbulima a ovaj fotograf koji nikad ništa nije u životu napravio sam nego od babe naslijedio foto radnju nek mami svojoj prića da će zaposlit 1300 ljudi. Uništenje SDA i ovakvih diletanata je obaveza svakog poštenog i normalnog Bošnjaka.
http://www.sdp.ba/novost/17232/Drskost-SDA-nema-granica
da je jedan obicni fotograf nacelnik opcine... Samo u Travniku
u naslovu je prvo pisalo 3000, a sada stoji 1.300... to je jos jedan dokaz koliko lazu i kako brzo mjenja misljenje...izgkeda da ce samo rodbina dobiti posao
cudo ne pise \'ovaj clanak nije moguce komentarisati\'.
Nab** i vas i SDA...
sve sami lažovi, lažov do lažova,lažovi nas vode lažovi nas kradu,lažovi nas prave stokom i budalama. koko može vodoti opštinu neko ko je do sada vodio samo fotografsku radnju.
Travnik je bez Hrvata obična kasaba koja može zaposliti samo par hodža i pijačnih prodavača i možda pokoju jadnicu u Borcu za mjesečnu plaću od 200KM.
Sbb je tu i ubacen da razvaljuje nedajt im dalje od novina nafatali sbb onih fukara pa im ispira mozgove
Imao je mandat, koliko je Zenicana (koji mu nisu rodbina, ni stranacki jarani) do sada zaposlio? Kako ih vise nije stid ovakve bajke narodu prosipat?
hahahaha sto me nasmija oaj kloc.... Sta ces bolan ti 3.000 pa nije narod lud da ti povjeruje