Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja juce bio u Trvniku ,sazalio se na grad kako je propao
Da nije cevapa,ne bi ga pamtio ni po cemu dobrom kao grad
hajmo malo pljuvanja. ne moze kod nas biti nista dobro. na zapadu je sve super ali ovdje sve propada.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Rodjeni Travnicanin , da te pitam Hadziemricu zasto vam trebaju 2 godine da asvaltirate 20 metara puta prema Pasamahali kojeg ste VI prokopali i ostavili da sje.bemo auta ?? Eno pukli ste znak na nekoj dasci Radovi to pred izbore jel , da ne govorim kakav je dalje put dalje prema kucama ali neka si ti asvaltirao komplet karaulu tamo su glasovi pa se pitajte sto carsija ne glasa za vas kad ste od Travnika napravili selo . Cega se pametan stidi budala se ponosi, sa Bojne neces dobiti glasove budi siguran ..
kad se kaze 'turisticka meka' onda se meka pise malim slovom ! samo kad se direktno mili na grad Meku, pise se velikim slovom .
Sramota kakve lazi govori ovaj covijek. Ljudi u Travniku odnosno SBK imaju najnize prosjecne plate u zemlji. Jad i cemer od opstine.
Kad vam tako ide, sredite malo one fasade i gradski centar, sramota je ono...
E,Načelniče, nisam iz Travnika , od srca bi mi bilo drago da je tako kako Vi pričate,
dodjes kao turist, odes kao magistar... Pravi obrazovni turizam, obrazovno-turisticka Meka...
Evo kao Travnicanin da kazem,sramota ..... Kome si jado platio da te reklamira,sta nam radis od carsije,jado jadni
U pravu si.. U Travniku su prije ovoga bili "gradonacelnici" koji poticu sa okolnih planina. Ulaze se u sela 10 puta vise nego u grad. Da stvar bude gora ovaj Hadziemric je "gradsko dijete" koje je izmedju ostalog ucestvovalo u narusavanju jednog od najljepsih prirodnih bogatstava BiH i sire kad je dao da se posjeku drvoredi lipa na Plavoj Vodi. Majmun, nistra vise, nista manje.
na faci mu se vidi da je i sam iznenađen onim što je rekao ;)
...a glavno him je ono Općina; do '92 svi u BiH govorili "opština", čak mnogi škripari, sada to kao "učeno", hrvatski latinluk oponašaju povodljive Bošnje!
O Travnik, jel moguce da nije Grozdjazde.
SDA nacelniku je sve ravo
Kupi jaro sanitetsko vozilo. Nedavno sam imao nepriliku voziti se u istom, gore je unutra nego u konjskim kolima. Ni klime sve rashrdano da bog sacuva. Jadni oni bolesnici sto se voze istim.
"Pokazatelj truda je i to sto smo nacelnika zatekli u uredu iako je na godisnjem a radniici kazu da to redovno radi jer obaveze ne mogu cekati". Hahahaha jes vidio sto je coek vrijedan.Da ne povjerujes koja je to zrtva.Sve za glasove.Da te nije nacelnice propali bi garant.Ovako ce nam biti Svicarska samo ako te izglasamo jos jeedan mandat
Vares je najrazvijenija opstina u federaciji , nema cega nemaju , nemaju posla , nemaju firme , nema bivsi hrvata eto tako ...
Kmico lazljiva... Da bogda ti se djeca o jadu zabavila, a i tebi bolnice ne zafalilo.
Na koji način reci ovom krkiju da s.re previse. Nece nam biti bolje dok god biramo i sutimo ovakvim lazlji..ma.