Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gadafi i Iran ne mogu nikako u istu rečenicu, nepismeni boljševički majmune
Izvadi k.u.r.a.c. iz usta kad pišeš...
KAKO NIKO NIJE SKONTO GLAVNU VIJEST? da je hadzibajric obiso stand sarajevske PIVARE (gadafijevsko-iransko-bakirove), da \"rijesi izazove\" i \"izrazi zadovoljstvo\". molim da neko javi fahrU da ibro pomaze kriminalnu hobotnicu sda. ja zvao avaz javi mi se bivsa supruga, kaze pogrijesili ste broj nema ona nista s fahrom.
Eki obišao Coca-Cola Sarajevo Holiday Market sa saradnicima. Čovjek normalno izašao kao i svi drugi ljudi. Pa ne radi noćnu smjenu.
Svaka čast za ovaj projekat i za one koji su ga organizirali. Vi kojima smeta načelnik Starog grada i Centra imate svoje općine i organizirajte ringišpil.
najveći poltron koji je postao načelnik, pokrao dok je bio u SDA pa sad prešao kriminalcu radojici da se krade. Ispitati njegovu imovinu pa če se saznati sta bje krao
Meni samo nije jasno zasto je kuriozitet to sto se odrzava na prostoru 2 opcine, jel Klix zna znacenje iste rijece? WTF?
Dosao da vido koliko on moze biti dobar
Deda mraz na trgu Alije Izetbegovića - neprocjenjivo! Svaka čast!
Etažni vlasnici stanova u Starom Gradu ne mogu prići svojim haustorima od kafanskih stolova postavljenih ilegalno, bez dozovle ali uz usmeni \'amin\' KRIMINALCA Hadžibajrića; stanari također od marta do januara ne mogu da spavaju od nesnosne buke koju proizvode kafane koje posluju ilegalno, bez dozvole a uz \'amin\' KRIMINALCA Hadžibajrića. DO KAD???